Quantcast
Till salu inom

"frisörstol stockholm säljes"

Kungsholmen
3 dagar

Trevlig Frisörsalong på Kun...

350 000 kr
Blocket.se
Sverige
6 år

Frisörstol uthyres Stockholm

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Kungsholmen

Frisörstol uthyres på Scissor Hands

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Vi på Scissor Hands har just nu 1 frisörstol för uthyrning, hel/deltid. Är Du intresserad av att jobba med ett gäng kreativta frisörer i en härlig miljö på Kungsholmen, där vi funnits i 17år. Det är bra om du brinner för yrket och är serviceinriktad med egen kundkrets, även om vi har en del Drop-in kunder. Du har även F-skattsedel. Låter det intressant! För mer information ring oss eller titta förbi så berättar vi mer. Hoppas vi hörs! Annelie, Åsa och Britt-Marie www.scissorhands.se
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Frisörstol*Nagelteknolog*Massör

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hairfree & Beauty Hornstull erbjuder härmed uthyrning av en frisörstol till en duktig frisör som vill hyra in sig på hel- eller deltid hos oss. Här har du möjlighet att bygga upp din egen kundkrets i ett bra område! Vi erbjuder även uthyrning för annan typ verksamhet såsom makeup-artist/nagelteknolog/kiropraktor/massör eller dylikt. Det som erbjuds för uthyrning med tillträde omgående är följande: *1 st frisörstol *1 st behandlingsrum *1 st plats för nagelteknolog Ring för mer info!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Butikslokal med bästa affärsläge, Södermalm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HOLLYWOOD NAILS CENTRE i skanstull erbjuder härmed uthyrning typ verksamhet såsom frisörstol, makeup-artist/nagelteknolog/kiropraktor/massör eller dylikt. Det som erbjuds för uthyrning med tillträde omgående är följande: Ring för mer info! Butikslokal med ett av Södermalms bästa affärslägen på ölandsgatan 42 invid Ringens Köpcentrum. Butiken har tre stora skyltfönster mot ölandsgatan. Ytan50 kvm (butiksytan ca 105 kvm samt 20 kvm lager, wc,pentry) Hyra överenskommelse (momsfri) Stör ej personalen, boka visning förts. Ej mat/cafe/.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Uthyrning av frisörstol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
sax&fön erbjuder härmed uthyrning av en frisörstol till en duktig frisör som vill hyra in sig på hel- eller deltid hos oss. Vi söker en glad och duktig frisör som vill hyra in sig hos oss. Du ska helst ha egna kunder. Vi erbjuder även uthyrning för annan typ verksamhet såsom makeup-artist/nagelteknolog och vi har ett rum som går jätte bra och använda det som ett behandligs rum. Mail gärna och lämna då en kort beskrivning av dig och telefonnummer.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Frisörstol uthyres Kungsholmen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
frisörsalong på Kungsholmen. Kommer att ha en 2 frisörstol för 4000kr ,nagelteknolog 3000kr . För mer information ring eller mejla!Vi söker dig duktig frisör som vill hyra in dig del/hel tid hos oss. Vi ser helst att du har egna kunder då du också har möjlighet till drop in. salongen har ett mycket bra läge nära tunnelbana och buss uppgång Kungsholmen Salongen är genuin och mycket vacker lokal Ring eller maila vid eventuella frågor. MVH Eliane
4 000 kr
Blocket.se