Quantcast
Till salu inom

"fritidshus mörkö säljes"

Värnamo
Igår

Stuga mitt i Smålandsskogarna

555 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
Igår

Stuga enskild i naturen, fi...

6 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
Igår

7/9 pers Gårdshus vid sjön...

7 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
Igår

SEMESTERHUS vid vattenkante...

6 000 kr
ABC-Annons.se
Mönsterås
Igår

Varmvatten beredare 80 l

1 400 kr
ABC-Annons.se
Mariestad
Igår

Stuga Mariestad

2 600 kr
ABC-Annons.se
Butik Norrköping
Igår

Ljuskönsstugor

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Uthyrning av Semesterhus, Mörkö, 10 bäddar, 175 m2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nyrenoverat rymligt hus med vacker trädgård och 2 öppna spisar. Beläget på sagoön Mörkö vid havet. Flera slott och sevärdheter i omgivningen samt flera golfbanor. Broförbindelse till ön.
0 kr
Hyrahyra.se
Fritidshus  ·  Sverige

Mysig vinterbeboelig stuga uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mysig stuga om 45m2 som är beboelig året runt. 3000m2 tomt varav en stor del är odlingstomt. Eftersom stugan är belägen på en halvö är det nära till hav och bad på båda sidor. (10 resp. 20 min promenad). Stugan ligger längst in på enskild väg med få grannar i ett mycket tyst område. Vardagsrum, sovrum och kök i öppen planlösning. Stora fönster och träaltan i söder mot stor äng, utan insyn. Trägolv i alla rum. Nyrenoverat badrum med dusch och varmvatten året runt. Nya vitvaror (kyl, frys, tvättmaskin, varmluftsugn). Värme med nyinstallerade elelement. Mysig eldstad som ger god värme på höst och vinter (insats). Jordkällare, husvagn(bör fixas något invändigt). Egenbyggd carport. Plats: Grödingelandet. 40 min in till Stockholm med bil. 10 minuter till Skanssundet och färja över till Mörkö, Järna. Buss 727 till Tumba på 25 min. Kommunalt in till Stockholm på under en timme. Uthyres omgående från 1a Maj p.g.a. utlandsflytt. 5200 kr kallhyra, inkl. bredband. Halvt möblerad, möbler är anpassade för att kunna passa compact living. Vi ser gärna att den sökande, de sökande är händiga och tycker om natur och av. att odla. Inga hundar, katter eller barn. Förskottshyra är ett måste.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Stockholm

Pappa söker sommarboende

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jag söker en stuga att hyra i Juni-Juli för mig och min son 2.5år - Vi är båda skötsamma och kommer att ta hand om er stuga som om det vore vår egen :-) Jag har bra ekonomi och jobbar som Sjukgymnast i Stockholm Söker främst söderort: Haninge, Dalarö, Gålö, Nynäshamn men även tex Mörkö och alla förslag är välkomna! /Stefan och Malte
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Södertälje

Uthyres helst månadsvis Mörkö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
fritidshus med gäststuga.öppen spis braskamin.vattentoa duch bilväg stor sjötomt med badbrygga huset finns på södra mörkö pris ifrån 4500. tv o porslin finns ..Ref fodras tel 076 2354152..äg Per
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Södertälje

Sommarbostad på Mörkö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Möblerade rum i villa med trädgård uthyres juni, juli, augusti. Vill helst hyra ut hela perioden. Underbar natur med rikt djurliv. Nära till Skanssundet där det finns affär och två krogar. Promenadavstånd till badstrand. 1 rum 3500 kr 2 rum 4500kr I priset ingår allt.
0 kr
Blocket.se