Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus mörkö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverat rymligt hus med vacker trädgård och 2 öppna spisar. Beläget på sagoön Mörkö vid havet. Flera slott och sevärdheter i omgivningen samt flera golfbanor. Broförbindelse till ön.
Mysig stuga om 45m2 som är beboelig året runt. 3000m2 tomt varav en stor del är odlingstomt. Eftersom stugan är belägen på en halvö är det nära till hav och bad på båda sidor. (10 resp. 20 min promenad). Stugan ligger längst in på enskild väg med få grannar i ett mycket tyst område. Vardagsrum, sovrum och kök i öppen planlösning. Stora fönster och träaltan i söder mot stor äng, utan insyn. Trägolv i alla rum. Nyrenoverat badrum med dusch och varmvatten året runt. Nya vitvaror (kyl, frys, tvättmaskin, varmluftsugn). Värme med nyinstallerade elelement. Mysig eldstad som ger god värme på höst och vinter (insats). Jordkällare, husvagn(bör fixas något invändigt). Egenbyggd carport. Plats: Grödingelandet. 40 min in till Stockholm med bil. 10 minuter till Skanssundet och färja över till Mörkö, Järna. Buss 727 till Tumba på 25 min. Kommunalt in till Stockholm på under en timme. Uthyres omgående från 1a Maj p.g.a. utlandsflytt. 5200 kr kallhyra, inkl. bredband. Halvt möblerad, möbler är anpassade för att kunna passa compact living. Vi ser gärna att den sökande, de sökande är händiga och tycker om natur och av. att odla. Inga hundar, katter eller barn. Förskottshyra är ett måste.
Jag söker en stuga att hyra i Juni-Juli för mig och min son 2.5år - Vi är båda skötsamma och kommer att ta hand om er stuga som om det vore vår egen :-) Jag har bra ekonomi och jobbar som Sjukgymnast i Stockholm Söker främst söderort: Haninge, Dalarö, Gålö, Nynäshamn men även tex Mörkö och alla förslag är välkomna! /Stefan och Malte
fritidshus med gäststuga.öppen spis braskamin.vattentoa duch bilväg stor sjötomt med badbrygga huset finns på södra mörkö pris ifrån 4500. tv o porslin finns ..Ref fodras tel 076 2354152..äg Per
Möblerade rum i villa med trädgård uthyres juni, juli, augusti. Vill helst hyra ut hela perioden. Underbar natur med rikt djurliv. Nära till Skanssundet där det finns affär och två krogar. Promenadavstånd till badstrand. 1 rum 3500 kr 2 rum 4500kr I priset ingår allt.