Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus stuga bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Pågrund av plötsligt förändrade livsförhållanden och utlandsflytt, måste jag nu tyvärr sälja mitt sommartorp som ligger vid Vänerns strand 3 mil från Karlstads centrum. Då rätt köpare är mer betydelsefullt än pengar begär jag endast en symbolisk summa på 2000:- (tvåtusen!) eller högstbjudande, under förutsättning att affärerna är avklarade inom 1 vecka då jag måste påbörja mitt nya arbete utomlands. Stugan är i fullt beboligt skick utan större renoveringsbehov, kanske någon färgklutt här och där.. Om önskas lämnas möblemanget kvar. Stugan har egen brygga, båtplats och grillplats och få grannar tätt inpå, ett verkligt smultron ställe. Jag nås endast på telefon, då jag inte har tid att kolla min mail. Seriöst intresserade är välkomna att slå en signal. Mvh, Erik
Har en sommar stuga som bortskänkes mot avhämtning. Huset står i Tyresö strax söder om Stockholm och hämtas Tidigast 2013-05-01 och framåt. Huset har tegelpannor på taket och liggande träpanel. Stommen är en träkonstruktion i gott skick och uppförd nån gång på 50 eller 60 talet. I Huset finns en öppenspis, ett allrum, ett sovrum och litet kök. Eventuella avgifter i samband med husflytten står du för själv.
Vår utbyggda fiskarstuga om ca 58 kvm + vidbyggt uterum om 15 kvm bortskänkes,vill ni ha med vitvaror mm - så vill vi ha 10 000 kr för dessa. Stugan omfattar förråd, liten hall med klinkergolv, badrum med toa, tvättställ och dusch, Nibe vvberedare - klinkergolv och kakelväggar, kök och allrum i ett med kyl/frys, diskmaskin, hällspis och fläkt, samt litet sovrum, genomgående klickgolv förutom hall och badrum. Högsta takhöjd 2 m. Det är bråttom att stugan blir flyttad!
1-plans sommarstuga bortskänkes! Kök, sovrum, toalett och vardagsrum med öppen spis. Veranda under tak. Byggnadsår 1949. Bortskänkes i befintligt skick. Köparen ansvarar för hämtning av huset. Ni får gärna beträda tomten för att titta på stugan.
Den bortskänkes/gratis mot hämtning.