Quantcast
Till salu inom: ”

fynda väska maharani tirapunji säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gucci väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart skinnväska med rundade handtag av märket Maharani of Tirapunji (original). Dekorativt hänglås. Väskan stängs med dragkedja. På baksidan av väskan finns ett fack med dragkedja. Invändigt så är det ett avdelande fack i tyg som har dragkedja och tre ytterligare fack: ett med dragkedja, ett för mobilen, ett för övrigt. Mått: Längd: 40 cm Höjd: 30 cm Dropplängd handtag:20 cm, Material: 100% skinn/läder. Fint skick, 400 kr. Säljer även en mindre handväska i beige färger för 50 kr. Väskorna hämtas i Skövde, skickas ej.
Axelremsväska i äkta svart läder från MAHARANI of TIRAPUNJI. handgjorda väskor från Indien. Skick som ny. Axelrem med mörkröda pärlor och paljetter i guld. Innerfoder i svart tyg, extra fack med dragkedja och ficka för mobiltelefon. Väskan har dragkedja med logo och guld tofs. Passar perfekt som vintage look, hippie style :) Storlek: Bredd 52 cm Höjd 27-30 cm Om du har någon fråga, är du välkommen att kontakta mig via mejl.
Helt oanvänd stor väska, helt underbar och med massa praktiska fickor i äkta skinn, läckert flätat handtag från maharani of tirapunji. Nypris ca 1500, säljes för 600 kronor! Kan skickas, då står köparen för frakt