Quantcast
Till salu inom: ”

fynda väska maharani tirapunji säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart skinnväska med rundade handtag av märket Maharani of Tirapunji (original). Dekorativt hänglås. Väskan stängs med dragkedja. På baksidan av väskan finns ett fack med dragkedja. Invändigt så är det ett avdelande fack i tyg som har dragkedja och tre ytterligare fack: ett med dragkedja, ett för mobilen, ett för övrigt. Mått: Längd: 40 cm Höjd: 30 cm Dropplängd handtag:20 cm, Material: 100% skinn/läder. Fint skick, 400 kr. Säljer även en mindre handväska i beige färger för 50 kr. Väskorna hämtas i Skövde, skickas ej.
Axelremsväska i äkta svart läder från MAHARANI of TIRAPUNJI. handgjorda väskor från Indien. Skick som ny. Axelrem med mörkröda pärlor och paljetter i guld. Innerfoder i svart tyg, extra fack med dragkedja och ficka för mobiltelefon. Väskan har dragkedja med logo och guld tofs. Passar perfekt som vintage look, hippie style :) Storlek: Bredd 52 cm Höjd 27-30 cm Om du har någon fråga, är du välkommen att kontakta mig via mejl.
Hej, Säljer lite olika väskor som jag inte använder längre. 1. Axelremsväska från Levis (köpt i New York), använd (se bild) men väldigt fin. Konstläder. Fack på insidan med dragkedja samt två små fack utan dragkedja. PRIS: 150kr 2. Axelremsväska i äkta läder (mocka och läder) från Maharani of Tirapunji. Knappt använd. Fack på insidan med dragkedja och på baksidan med dragkedja samt två små fack utan dragkedja insidan. Stor nog att rymma ett A4-block eller dator. PRIS: 300kr 3. Väska från Modalu London i textil och läder. Knappt använd. Fack på insidan med dradkedja samt två små fack utan dragkedja. PRIS: 600kr
Hej Säljer nu mina handväskor från Maharani of Tirapunji. Den gula och den svarta är helt oanvända med lapparna kvar. Den vita är använd ett fåtal gånger och i fint skick. Den vita väskan är i modell större. Nypris är 1195kr, mitt pris är 350kr. Den svarta väskan är även den i modell större. Nypris för den är 1195kr, mitt pris är 500kr. Den gulla väskan är modell mindre. Uppskattningsvis 20x25 cm. Nypris är 895kr, mitt pris är 400kr. Säljer även en väl använd skötväska från OiOi. Inga hål eller fläckar men lite nopprig i tyget. Nypris 1099kr, mitt pris 100kr. Väskorna kan skickas men då tillkommer frakten.
Helt oanvänd stor väska, helt underbar och med massa praktiska fickor i äkta skinn, läckert flätat handtag från maharani of tirapunji. Nypris ca 1500, säljes för 600 kronor! Kan skickas, då står köparen för frakt