Quantcast
Till salu inom: ”

gammal packväska moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vitrinskåp

Umeå
Lampor

Umeå
Piano

Linköping
sängbord

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min retro Boatian. Den är ca 4 år gammal. den är ostartad denna vår och okörd förra året. Jag tycker den är aningen sliten (betraktarens ögon) men helt körbar. Lite små rostfläckar på styre och övrig metall. Bytte backdäck men inte orkat pumpa det och därför körde jag inte den förra sommaren. Ingen packväska finns. Vill du pruta behöver du inte kontakta mig då priset är redan för lågt. Mvh Marcus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nyservad o fin 90 talare (går o startar som ett skott). Ingår gammal cool hjälm o abulås (godkänt av försäkringsbolag) Packväska enkel vid sidan. Denna vespa har o behöver ingen reggskylt o ni behöver varken ha moppe eller B-körkort. Trafikförsäkring (Stockholm) per månad 98 kr.Den får köras på cykelbanor trotts att den gör 50 kmh.Givetvis på andra vägar (ej motorväg).Ring Micke på 0760-151422 Den finns på landet utanför Södertälje (mot 250 kr kan vi köra in den till Storstockholm)
Min dotters nya moppe! Den är en SkyTeam Den har gått ca:14 mil Den är ett går gammal. Färd data, skivbromsar. Givi packväska Carbon modellens framlyse medföljer. En tuff,stark och bra moped. Den är rolig att köra. Återförsäljare & Service finns i Sundsvall.
Packväska gammal grön som ny. kan användas till moped . Pris 200 kr. Ring tel 0703787014