Quantcast
Till salu inom: ”

gammal moped säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Tänkte sälja min moped som är lite stylad. Den har gått ca 1000 mil. Det sitter 07:ans kåpor på den, den är fin. Det är en spricka i bakskärmen men det följer med en spritt ny. Du kan få med en hjälm och ett skivbromslås för 1000kr också. Hjälmen är en Hebo och är ca 2 är gammal, nypris 2400kr. Låset är ett godkänt skivbromslås, nypris 699kr. Pris: Mopeden och hjälm+skivbromslås - 11 000kr Bara mopeden, utan lås och hjälm - 10 000kr Obs! Det är en EU-moped MVH Christoffer Hedberg
Nu skulle jag vilja sälja min Yamaha Slider eftersom jag har vuxit ur den. Jag köpte den helt ny ifrån affären, det är en 06 årsmodell i fint skick och otrimmad! Jag har alla papper och kvitto på mopeden och första servicen är gjord. Jag har inte kört med den speciellt mycket, den har stått still i garaget i över ett år nu på grund av att jag är för gammal. Allt funkar på mopeden som det ska, el-start, kick, lamporna osv Jag har precis köpt ett nytt batteri och bytt baklampan. Lås och hjälm ingår i priset!
Säljer nu moppen pga att den bara står nu när man blivit för gammal. 559 mil Har för det mesta bara kört den till skolan och träningar. Lite urborrad plugg så den går kring 65-70. Kåporna har nu dock blivit solblekta när den nu bara stått på gården men förutom det så är den i mycket bra skick. Alla originaldelar följer givetvis med. BVSA, SKA BORT SNABBT!!!
Stugmoped säljes i befintligt skick Det är en gammal Yamaha dt som fått en nyare am-6 motor istället. Inte vackert men funkar helt ok. Den är inte godkänd för gata pga omsvetsad krök. Sen kanske drevningen inte heller är gjord för 30. Även bytt bakdämparen till en styvare som var några cm längre. Finns en massa småfix givetvis men går att provköra. 3500 spänn.
Jag ska nu sälja min Peugeot viva city pga att jag fått körkort! Mopeden har fungerat i alla väder och går som en klocka, den har bra och breda däck, Bak däcket är bytt och är ca ett år gammalt. Mopeden har vart inne på underhålls service på en auktoriserad verkstad. Den har gått ganska långt därav det billiga priset. Är endast tjejkörd. Nypris: 18,900:- Är du intresserad? Ring eller mejla mig!!