Till salu inom

"gammalt trägolv säljes"

Falun
Igår

Gammalt trägolv

1 990 kr
Blocket.se
Butik Vännäs
7 dagar

Golvslip Uthyres

Blocket.se
Rättvik
5 dagar

Gammalt trägolv furuplank

10 000 kr
Blocket.se
Lindesberg
8 dagar

Trägolv

Blocket.se
Butik

Backdrop Trägolv

249 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholm

Sekelskifte vasastan mot större Solna,Sundbyb

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mkt fin sekelskifteslägenhet i hjärtat av populära Birkastan. Nära allt. Fin 1,5 med stort vardagsrum gammalt trägolv och högt i tak. Rymligt kök med plats för matbord till fyra personer. Helkaklat badrum med dusch. Två förråd i källaren. Bytes mot större tvåa till fyra i Solna,Sundbyberg, kan även tänka mig Alvik. Kan tänka mig ett byte inom en snar framtid. Folksam är värd from januari 2011. Helt tyst och lugnt läge. Måste ses.
0 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Falun

Spontat trägolv från 1920

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hejsan, jag har ett gammalt spontat trägolv som är till salu. Det är i väldigt bra skick och är från 1920. Det är omålat ! Dimension: 120x30 mm ca längd är 3600 mm Det är CA: 80 stycken plankor. Ring mig helst men det går även att maila. Ni kan nå mig dygnet runt, ring för mer info, om ni vill se golvet eller om ni har ytterligare frågor! Golvet finns i Falun och ni får hämta det själva. Priset går att diskutera men 3500 kr sätter jag som en riktlinje för att det är väldigt bra skick på det.
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Stor 2:a i Vasatan uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag hyr ut min 2:a på 64 kvm, Jag vill att vi börjar med 3 mån för att se så det fungerar bra, men tanken är att hyra ut den en längre period. Lägenheten är högt i tak, bra planlösning, gammalt trägolv , ljus o fräsch och fransk balkong. Lägenheten har även en stor klädkammare som man kan disponera som ett extra rum. jag kommer hyra ut lägenheten komplett möblerad. Fast anställning är ett måste och inga betalningsanm. Lugna personer, mejla gärna referenser och även en rad om er själv! Hållplats för tunnelbana är Odenplan. Inflyttning sker 2 veckor innan midsommar. Mer information får ni vid visat intresse via mejl!
8 500 kr
Blocket.se

Central etta med trädgård i Johanneberg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Central lägenhet i närheten av Chalmers och Liseberg uthyres! Endast tio minuters cykelväg från avenyn. Lägenheten hyrs ut juli t o m september. Det är en mysig etta med trägolv och riktigt kök. Lägenheten ligger i en gammal villa och det finns därför både en stor balkong för hyresgästerna samt trädgård. Badrummet delas med en granne och städas av fastighetsskötaren. Möjlighet finns att flytta in lite tidigare.
4 200 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Örebro

F:3rok Ö:4rok

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
F: 3rok på 100kvm i gammal stil med trägolv och kakelugnar. Charmig lägenhet två trappor upp. Balkong finns. Uttag för tvättmaskin finns i lägenheten och även tvättstuga på innergården. Hyran är 6600kr/mån. Ö: 4rok på nedre botten eller med hiss. Uteplats eller balkong är ett måste! Badkar och uttag för tvättmaskin är två plus! Vi kan även tänka oss ett hus i Örebro med omnejd. Maxhyra: 7500kr/mån. Har du det vi söker och tycker att vår lägenhet verkar intressant så hör av dig! Kontakt via mejl.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj