Quantcast
Till salu inom: ”

garelli gary uno 1 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 Garelli Gary Uno automat trampmoped, ny skick, brytarlös tändning, gått bara 125mil, helt renoverat motor och nya kullager, ej trimmat, litet trög start,(justeras luft o bränsle), går c:a 40km/t. Pris : 1800kr.
Nu var det dags att sälja moppen då jag har körkort och bil. mopeden är i bra skick och går bra. Den är automatväxlad moped och den gör ca 40-45 på rakan. Har låtit allt original sitta på och den har gått ca 400 mil. Det är en klass 2 moped och den har alltid varit trogen när andra mopeder inte fungerat. Den är ganska lättstartad och har fin tomgång. Den har en bra tank i ramen med hyfsat stor reserv. Det enda som aldrig fungerat som det ska är tyvärr hastighetsmätaren som visar lite för högt. Går kanske att fixa för den händigen, men den är original så har aldrig gett mig in på att försöka fixa den. Annars är allt i bra skick, fin sadel, bra stötdämpare, fungerande elsystem o tuta, fin lack (med lite skavanker på vissa ställen som syns på bild), allt i originalutförande sedan den lämnade den italienska fabriken kring 1995. En mycket prisvärd och tålig moped som fungerar utmärkt att köra med i alla väder. Dokumentation medföljer med uppgifter som visar vart den är köpt i Sverige och en liten instruktionsbok på svenska medföljer. Garellin har endast haft 1 ägare innan oss och de liksom vi har tagit väl hand om den. Om ni undrar något är det bara att ringa eller skicka ett mail. Jag nås bäst via telefon efter 17.00 då jag studerar. Mvh Mattias
Hej! Jag söker köpa en kickfjäder till min moped GaryUno 1 med motor Garelli. Även andra delar till densamma kan vara av intresse.