Quantcast
Till salu inom: ”

gasfjäder kontorsstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kontorsstol

Piteå

Tidigare annonser till salu

IKEA skrivbord, modell Gustav. Med hurts på hjul. Skrivbordet har två låsbara lådor, en utdragbar hylla för ev. tangentbord. Hurtsen har två små lådor varav en är låsbar, en stor låda samt en utdragbar hylla för exempelvis en dator. Skrivbordets mått: L: 150cm B: 75cm H: 74cm Hurtsens mått: L: 35cm B: 62cm H: 61cm Kontorsstol, Kinnarps. Helt i grått skinn. Snurrbar, höj/sänkbar via gasfjäder, tipp/gunga. Allt i mycket bra skick. Skinnet har endast den naturliga slitningen. Säljes i valfria kombinationer. Pris är diskuterbart. Ring eller skicka mail.
Kontorsstol av det lite tuffare slaget klädd i pvc carbon look material mycket slitstarkt och lätt att hålla rent även för dig som använder overall i jobbet,perfekt till verkstadskontoret,eller bara framför datorn.Stålunderrede med lättrullande hjul , gasfjäder i sits , höj och sänkbar , gungfunktion eller utan gung,armstöd som är höj och sänkbara med ett enkelt vred. Köpt för 1995kr hos www.grunt.se Är i mycket fint skick och säljes nu för 1000kr. Priset är ej diskuterbart.
Sverigestolen kontorsstol i brun plysch. Höj- och sänkbar med gasfjäder, gungmekanism med ställbart motstånd och låsfunktion, justerbar ryggplatta, höj- och sänkbart nackstöd, skjutbar sits samt hjul som funkar på alla sorters golv. Allt funkar bra. Klädeln bär spår av normal användning men har inga hål eller likande. På köpet ingår armstöd (ej på bild). Dessa är i dåligt skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rejäla Team 30 kontorsstolar De är knappt använda och väldigt bekväma. En stol har armstöd och en är utan. Sitsens höjdreglering med gasfjäder Regleringsmekanism av sitsvinkel Regleringsmekanism av ryggstödets vinkel Gungmekanism som regleras efter vikten Armstöd som regleras i höjd- och sidled Nackstöd som regleras i höjd- och djupled Ryggstödets Lift-up höjdreglering Ryggstödets djupreglering Mjuka PU-hjul för hårda golv nypris 4 369:- /Malin
4 stycken kontorsstolar från Kinnarps säljes. - Modellen heter "Monroe" 966 XBase. - Alla fyra är i bra skick. - Ställbar sitthöjd, gasfjäder. - Mörkgrå klädsel. - Kryssunderrede i aluminium, silvergrå lackerad. - 700 kronor styck eller alla fyra för 2000 kronor (500 kr/styck). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.