Quantcast
Till salu inom: ”

gatukök göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett fint och fräscht gatukök och nybliven Pizzeria mitt i stan Objektskategori: Gatukök och nybliven Pizzeria Ort: Göteborg Hyra: 11000 Sittplatser: inneservering 24 och uteservering 15 Öppettider: Sommartid & Vintertid Kontaktperson: För ytterligare information och visning, var vänlig kontakta 0735717952 Ett fint och fräscht gatukök och nybliven Pizzeria mitt i stan. Gatuköken är nyrenoverat och ser väldigt fint och ren lokal. Det finns stor potential att utöka flera rätter. Vi har även uteservering på sommaren och har tillgång till 15 sittplatser. Jag säljer på grund av utlandsflytt. Ring endast seriös köpare tack.
Mitt namn är Hanna, jag är 21 år gammal. Jag bor fortfarande hemma hos min mamma. Jag jobbar på 7ans gatukök på vasagatan så jag pendlar varje dag. Jag och min pojkvän söker lägenhet i stan för vi känner att det är dags för vuxen livet. Vi söker en lägenhet andra hand eller första hand det spelar ingen roll. Men vi är inte intresserade av korttid utan MINST 6 månader helst längre. Vill ni veta mer om oss så ring eller mejla! Tack på förhand! Hanna 0738 55 55 81 Patrik 0738 06 65 14 Mejl: Lysellh@hotmail.com
Lokalen är på 370 kvm och rymmer ca 10-15 arbetsplatser. Komfortkyla finns att tillgå och fastigheten är välförsedd med parkeringsplatser. OMGIVNING Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Gott om parkeringsplatser i hela området och gångavstånd till Centrum. KOMMUNIKATIONER Nära till busshållplats med förbindelse till bl a Södra Torget. Med R40 ett stenkast från fastigheten kan du smidigt och enkelt ta dig till både Göteborg och Jönköping. SERVICE Bra service finns i området, restaurang, gatukök, gym och bilvårdsfirma m m.
Bra och fräscht gatukök! Ett gatukök som är belägen på ett outletcentrum. Har ca 40 sittplatser. Bra maskinutrustning. Idag verksam som endast gatukök, dvs hamburgare och korv. Finns utrymme för att utveckla genom pizza och kebab, för dig som vill! I övrigt bra omsättning, prisvärt. Vid snabb affär kan pris diskuteras. Har även banken som referens vid problem av pengar! Gatuköket ligger ca 10 mil utanför Göteborg. Om du är intresserad och seriös, ring mig. 0737-104833
Önskar byta vår 3:a i västra Göteborg mot en 3:a eller större i Malmö snarast. Fler bilder finns under www.lagenhetsbyte.se under annons: 278901 Högt beläget med underbar utsikt över skog och hav. Buss till Vasastan 15 min. Nära till affär, gatukök, dagis och skola. Skog med motionsslinga precis utanför. Stor äng i närheten med grillmöjligheter, samt grill på gården. 2 st källarförråd. Ingen insyn. Bra planering. Gott om parkeringsplatser att hyra. Är endast intresserad av byteslägenheter i Malmö.