Quantcast
Till salu inom: ”

gerbil akvarium till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Akvarium

Sotenäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina 2 gerbil tjejer pga att jag inte längre kan ge dem den uppmärksamhet dem förtjänar. Dem är hand tama och kommer mer gärna ut och springer. Den ena är 1 år och den andra 2 år. Säljes tillsammans. Möjlighet att köpa akvariet samt en halv säck spån för 300kr. Den ena är sandfärgad och den andra burmese. SÄLJES INTE SOM ORMMAT!!
Måste nu hitta nytt hem till mina gerbilhanar Nisse och Totte. Båda hanarna är 5 månader gammal och har alltid bott tillsammans. Båda hanarna är snälla. Gerbilerna säljs tillsammans med bur/akvarium på 120 L, pris 450 kr för gerbilerna och akvariet. Om du har bur och bara vill köpa gerbilerna kostar båda hanarna 200 kr. Vi vill att båda gerbilerna ska komma till samma hem.
Små söta ökenråttor/gerbiler i stort ombyggt akvarium. Väldigt mycket saker och leksaker som omväxling för dem medföljer samt mat, sand och gnagarsten mm. Ökenråttorna är 8 månader och det är två systrar. Väldigt nyfikna och trevliga av sig. De är luktfria och går på egen toalett i akvariumet! Vakna o aktiva på dagen. Sover på natten Pälsbeklädd svans med tofs längst ut, Mycket söta o, nyfikna o sociala djur Säljes komplett med allt de behöver! Endast 600 kr!!!
Stort akvarium säljes. Mått 129x55x59 Vi har använt det till våra gerbiler men passar säkert hamster eller andra smådjur. Det är vattentätt så passar till fisk också. Just nu finns ett hyllplan fastsatt med slicon i akvariet men det behöver man inte behålla om man inte vill. Medföljer lysramp en glasskiva att ha ovanpå lite tillbehör om man vill ha fiskar i akvariet. Kan maila foto på tillbehören.
Jag har två söta gerbiler som jag nu måste göra mig av med pga flytt. Honor, syskon, blir 2 år i vår. Är du på jakt efter små söta lättskötta husdjur? Hör av dig så berättar jag mer om dessa fina små gnagare! De bor i ett akvarium på 180 liter, detta är tillsalu för 500 kr med alla tillbehör. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.