Quantcast
Till salu inom

"pudel hane till avel säljes"

Eskilstuna
2 månader

Golden hane till parning/avel

3 000 kr
Citiboard
Hällefors
2 dagar

Mittelspitz

8 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Bichon hane för parning

Blocket.se
Håbo
5 dagar

Dvärgpudel hane till avel

ABC-Annons.se
Lund
Idag

Albino kanin 6 Månader

400 kr
Citiboard
Halmstad
2 dagar

Ragdoll kattungar

9 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Natur och djur  ·  Uppsala

Svart Mellan Pudel till avel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vacker svart hane som står till avel för villiga tikar. Han är duktig på att para... Han har ett mjukt och fint temperament och är gentleman . Ring eller maila med telefonnummer får du veta mera om honom... Parningsavgiften är 1500kr som engångssumma. Gratis omparning om tiken skulle gå tom. Du får naturligtvis lämna tiken om du tycker att det är lämpligt.
1 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmdö

Dvärg / Toy Pudel hane 3år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En liten dvärg/toy (registrerad som Toy) Pudelhane reg i skk, 3 år. Ganska enkel hund som är en extrem enmanshund. Han tyr sig bara till en människa, men är inte rädd. Vill bo utan andra hundar då han inte har något som helst intresse av att umgås eller träffa andra hundar. Dock inte aggressiv alls. Han passar perfekt som enbart sällskapshund, ej till avel. Söker ett kärleksfullt och livslångt hem! Maila och berätta vad du/ni kan erbjuda för hem!
4 000 kr
Blocket.se

Dvärgpudel hane till avel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Underbar pudelkille, söker trevlig tik i passande storlek. Har tidigare fått flera helt otroligt söta och underbara kullar. Han är en liten dvärg pudel och har ett lungt och stabilt psyke. Han älskar allt och alla, mycket go och snäll. Älskar att lära sig och njuter verkligen av livet. Han är prcd-PRA, DNA-testad. Pris enligt överskommelse. Bilderna är på en av hans valpar med en svart tik. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Dvärgpudel hane till avel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Underbar pudelkille, söker trevlig tik i passande storlek. Har tidigare fått flera helt otroligt söta och underbara kullar. Han är en liten dvärg pudel och har ett lungt och stabilt psyke. Han älskar allt och alla, mycket go och snäll. Älskar att lära sig och njuter verkligen av livet. Han är prcd-PRA, DNA-testad och fullt frisk. Pris enligt överskommelse. Bilden på valparna med en svart tik. Regntäckena kommer från: www.finahund.se
0 kr
Blocket.se

Toy Pudel till Avel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 månader
En vacker Toy Pudel hane som har ett underbart psyke. Älskar alla och är väldigt social. Han är en fullt frisk 2 årig hane som väger ca 4 kg. Används till alla dvärgraser. Han har blivit pappa till flera kullar och vet vad han gör. Hör av er vid intresse.. 2000kr är ett fast pris. Begär INGEN valp och INGEN procent på hur många valpar det blir! Med vänlig hälsning, Alexandra OBS! Ingen stamtavla
2 000 kr
Blocket.se