Quantcast
Till salu inom: ”

grön skinnsoffa säljes

Hjälm mm

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diverse vaser

Trollhättan
Skinnsoffa

Timrå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer på grund av flytt min gröna skinnsoffa med tillhörande snurrfåtöljer, den är 10+ år gammal men då nypris var mer än 20 000:- så är den fortfarande i mycket bra skick. Skinnet i soffan och i fåtöljer är mycket mjukt och smidigt och man sitter väldigt bekvämt i den. Soffgruppen har även en mycket djupare mörkgrön färg jämfört med den färg som syns i annonsbilderna. Vid snabb och smidig affär är priset självklart förhandlingsbart!
Hörnsoffa i grönt skinn. Infällda träinlägg i armstödens framkant. 3+2 sittplatser. 240 cm lång (2-delen) , 280 cm lång (3-delen) Avstånd från vägg till framkant soffa : 90 cm Höjd från golv till överkant ryggstöd : 90 cm.' Höjd från golv till sittdyna : 45 cm Enkelt delbar i tre delar när man ska transportera den; 3-delen, hörndelen, 2-delen. En felfri och fräsch skinnsoffa.
Hej! Jag säljer min gröna skinsoffa. Den är jätte fin, inget fel på den! Förutom att det finns en vit fläck längst uppe där vid hörnet.. Fläcken är målarfärg men syns knappt! Jag gör om mitt rum, och soffan tar plats så jag säljer den billigt. Jag vill bli av med den så fort som möjligt! Så 50:- eller snabb affär: bortskänkes. Om du är intresserad, hör av dig till min mail eller ring mig! 50:- (vid snabb affär kan den bortskänkas!)
Vi säljer nu vår härliga skinnsoffa i hörnmodell. Tre+2sits, med plats för betydligt fler personer än så. Soffan är i fint skick, grönt skinn med träfötter. Säljes p.g.a. flytt. Pris 3500:- med chans till lägre pris vid snabb affär. Säljes i Valsätra. Säljer även en resårmadrass från Ikea Sultan. 160cm bred i gott skick. Två olika höjder på ben medföljer. 500:- Även här chans till lägre pris vid snabb affär. Säljes i Länna, två mil öster om Uppsala. Tveka inte att ringa så fort som möjligt! Mvh/ Maria
Grön skinnsoffa 3-1-1 Bud Grön tygsoffa 500 Tvbänk 400 Bord 100