Till salu inom

"chihuahua valpar gratis säljes"

Norrköping
Igår

Garderob gratis

Citiboard
Butik Östhammar
Igår

Franco Kontinentalsäng med...

11 996 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

NAVIGATIONELLA & VETENSKAPL...

3 740 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

Nissan Qashqai 1.2 | DIG-T...

114 500 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

Hyundai i30 cw | 1.6 | ISOF...

64 800 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

Ford Focus Kombi | 1.0 | Ec...

189 800 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

Volvo XC60 Polestar Opt | D...

239 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fin Chihuahua hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Chihuahua hane lånas ut till lämpliga tikar. Gizmo väger 1,9 kg och är patella ua. Han är efter Bonny-Bell Zyber Zid och Small Is Beautiful's Cheeky Hermion .Gizmo är utställd med. Han är en trevlig hane o lämnat bra valpar.En är tävlad i lydnadsprov dom som är patella undersökta är ua Han är grymt lättlärd älskar att jobba o går lös.Dom som har avkomer efter han är nöjda med valparna. Språngavgift:1000:- 1000 per levande valp . Går tiken tom så är det en gratis omparning.
1 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Stockholm

Chihuahua hane mörk choklad till avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bobbo är en vacker äkta chokladhane. En mild, snäll och social kille.Har stamtavla i SKK. Han väger 1,8 kg och är 1 år gammal. Patella 0/0 (ua), stängd fontanell, perfekt bett, vaccinerad och avmaskad. Har parats tidigare och lämnat en kull fina valpar (4 st bl a choklad). Friska tikar är välkomna till parning med en mycket social och trevlig chihane.3.000:- i parningskostnad och inget mer. Gratis omparning om tiken går tom. Ring så bestämmer vi tid. Välkomna :-) OBS! Bobbo är inte till salu!
3 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Stockholm

Chihuahua hane utlånas till avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Världens mysigaste kille med stamtavla står till tjänst för avel. Registreringsnummer: SE11768/2011 Han är choklad-tan med vita tecken. patella undersökt U.A Saxbett vikt 3 kg Har har chokladbruna föräldrar. Är även bärare på blått och brindel. Har precis blivit pappa till 2 kullar. Han Finns i stockholm. Ej utställd officiellt än men kommer bli det inom kort. Testikelintyg finns. Du får para din tik hur många gånger du vill under löpperioden och skulle hon gå tom får du gratis omparningar tills det blir valpar.
1 500 kr
Blocket.se

Renrasig Chihuahua Hane utlånas till avel SKK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Funderar på du på att ta valpar på din tik? Jag har en Renrasig Chihuahua Hane SKK Reggad , Renrasig med Stamtavla Långhårig Hans syskon var choklad färgade, så han bär på choklad anlag. Fint psyke, snäll och trevlig på alla sätt och vis, fullt frisk!! Pris : 2500 kr (Engångs summa) betalas då dom parar sig, alltså du betalar ingenting mer per valp eller så. Kvitto skrivs och omparning ingår gratis om tiken går tom. Han har fått en kull efter sig med 5 friska valpar!! Maila om du är intresserad!!
2 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Boden

Rocky vill bli pappa igen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! alla tikar jag heter Rocky är 4 år o är svart/vit väger 5.3 är STOR chihuahua är super snygg o väldigt snäll gillar alla folk o vissa hundar go av mej o väldigt gentleman ;) jag är frisk kille som har aldrig varit sjuk och är pappa till 12 valpar o gör super fina valpar. Är regg hos jordbruksverket o är vaccinerad jag tar 1500 kr för parning o blir tiken tom så blir de gratis om parning till nästa löpning vill ni veta mer om Rocky så RING el SMS svarar ej på mailen MVH Jessica o Rocky
1 400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj