Quantcast
Till salu inom: ”

gula kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Måste tyvär sälja min underbara katt. Hon är vit med svart och gula teckningar, hon är liten för att vara ett år ser nästan ut som en kattunge. Hon är hur mysig som helst älskar att "pussas", kommer och möter en i dörren när man kommer hem. Vill gärna träffa nya "familjen" för att det ska kännas rätt och se att hon kommer till en bra familj. Gärna en familj med barn då hon älskar att bli ompysslad av stora och små. Ring iställe för att maila, kommer inte välja ut ett nytt hem via mailen! Alla kattsaker kan följa med om man önskar!
Elsa har fått en till kull med sötisar. Tre tjejer & två killar är nu redo att flytta till egna hem. Kattmamman är en blandning mellan perser, norsk skogkatt & bondkatt & pappan har inte gett sig till känna så honom gissar vi på att det är en bondis. Kattungarna är varken kort- eller långhåriga. Väldigt fina i pälsen & färgerna. Den gula är en kille. De är vana vid barn, andra kattor & hund. De älskar att krypa upp i famnen & sova, ibland lägger de sig på hunden för att sova. De är trygga & sociala, helhärliga katter! Vid flytt är de avmaskade. Jag följer djurskyddslagen samt Sveraks rekommendationer!
Smilla o Häxan ( Bl.norsk skogskatt/bondkatt ) har fått 4 resp.3 supermysiga kattungar,varav 2 gula killar,1 svart kille,1 svart/vit kille,1 ljusgrå tjej.2 brun,vit,svarta tjejer.Avmaskade,rumsrena,går ut o in genom kattlucka,vana vid barn o mycket sociala o gosiga ! Pris 800 kr st varav 300 kr vid bokning Säljer även deras mammor Smilla svart/vit långhårig 6 år och Häxan grå/vit/gul 2 år Svårt att få till foton på 9 st så kom o titta !! Svar endast på telefon !! Enl.SKK:s regler 12 veckor gamla
2 stk. vuksna katte er vi tvungna att sälje på grund af flyttning till danmark 1 stk. kastreret hana gul/röd och 1 stk. huna gul/röd begge 2 år gamla. och sen har vi 4 kattungar som er 6 veckor gamla 3 beige/gula hana och 1 svart/grå huna den ena hana er lite langhårig. 100 kr. pr. styck Dom kan så klart inte hämtes förin om 6 vecka altså i vecka 29.
Två fina kattflickor 1. Kattflicka sköldpaddsfärgad och långhårig. 2. Kattflicka gråmelerad med lite gula inslag och långhårig. De är mycket sociala och tillgivna. De äter både torrfoder och burkmat. De är rumsrena och går på låda. Dessa underbara varelser önskar få komma till hem som kan ge dem ett tryggt och kärleksfullt liv. De är leveransklara den 1 Juli,då de är 12 veckor. Kattmamma har varit mycket duktig och uppfostrat på katters vis. Pris: 100 kr/st. Ring eller maila Marie.