Quantcast
Till salu inom: ”

gymkort world class linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Träna på World Class student gymkort till bra pris! Jag överlämnar mitt studentmedlemskap på WorldClass Linköping p.g.a. flytt. Kortet ger tillgång till hela klubbens utbud-gym, pass och spa. Kortet gäller till augusti 2013. Abonnemang pris: 369 kr/månad Du får 500 kr och en träningsväska från WorldClass. MVH
Jag har ett gymkort hos World Class (Sverigekort, Stockholm 11 st, Göteborg 1 st, Linköping 1 st, Norrköping 3 st, Södertälje 1 st, Västerås 1 st och Katrineholm 1 st), där du har möjlighet att träna på alla deras gym runt om i Sverige. http://www.worldclass.se Medlemsavgiften är 449 kr/mån. Överlåtelseavgift på 500 kr står jag för. Jag är nöjd med World Class. Många fina gym att träna på, men måste överlåta pga flytt.
Hej, Jag ska flytta till Norrköping och tänkte därför överlåta mitt gymkort till någon annan. Även om du inte är student kommer du ändå få kortet till studentpris då jag överlåter det till dig! Kortet kan frysas 2månader/år och inkluderar en timme med en personlig tränare! Månadskostnad: 299:- Kortet är giltigt till: 30-09-2015 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill överlåta mitt gymkort till någon som kommer ha mer nytta av det än jag! Månadsavgiften är på 299kr i månaden, jag står för överlåtelseavgiften på 500kr. Normalt ligger ett studentkort på 369kr per månad och normalpris för ej studenter är 449 kronor. Passa på och ta över mitt kort och slipp medlemsavgift och få ett väldigt lågt pris på gymkortet! Bindningstiden gäller till 10 mars 2014.
På grund av utlandsstudier måste jag överlåta mitt gymkort till World Class i Linköping. Gymet är centralt beläget med generösa öppettider och ett brett utbud av pass. Kortet kostar 369:- per månad, till skillnad mot ordinarie pris på 449:- per månad, och har en bindningstid till den förste oktober i år. Jag står för överlåtelseavgiften och du behöver inte betala någon medlemsavgift! Ring mig snarast på 0731-405227 Hälsningar Sofia