Till salu inom

"höns till salu örebro säljes"

Örebro
Igår

Asus RTX 2060 Turbo 6GB

1 400 kr
Citiboard
Hällefors
2 dagar

Äggkläckningsmaskin Brinsea...

2 000 kr
Blocket.se
Lekeberg
3 dagar

Höns

1 000 kr
Blocket.se
Lekeberg
4 dagar

Kiselgur

200 kr
Blocket.se
Lekeberg
8 dagar

Hedemora höns

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örebro

Söker torp/litet hus nära skog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker efter ett torp/litet hus/flgel att hyra för en längre tid som ligger nära skog och natur. Och att djur är välkomna, då jag önskar att ha tex höns. Max hyran 3500/mån Gärna att det finns EL/Vatten är för övrigt öppen för förslag. jag bor tillsammans min sambo och med 2katter och en 5månaders valp. Är skötsama,lugna och spernderar mycket tid ute i naturen. Kontakta gärna via melj. Mvh Anna
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Höns söker fina hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rädda Djuren är en ideell verksamhet som hjälper djur i nöd. Mer info om oss finner du på vår hemsida: www.raddadjuren.org. Nu söker vi fina hem till 20 hönor. De kan antingen flytta alla tillsammans eller en mindre grupp. De är runt ett år gamla och trevliga. Söker ett hem med stora ytor att röra sig på där de får bo i hela sitt liv! Maila oss och berätta vad du har för hem att erbjuda! Hälsningar Frida, Rädda Djuren
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Örebro

Hankatt söker jobb som stall eller källarkatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kastrerad hankatt på ca 9 år söker ett nytt hem. Han är van att vara stall/källarkatt och röra sig fritt ute. Han tycker om mycket gos, men klarar sig även själv. Han kommer när man ropar på honom och han är en duktig jägare. Han har alltid varit mycket frisk och är van med stora hundar, andra katter, höns, hästar och barn. Eftersom han är van att vara mycket ute och jagar söker han ett hem på landet där han kan fortsätta gå ut så mycket han vill. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Höns Höna Hönor Till varaktigt hem

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önskar köpa hönor, ca 10 - 15 st. EJ TUPP/TUPPAR. Till varaktigt hem på landet med fri utevistelse både i hönsgård samt tillgång till stor tomt när jag är hemma. Har 9 st blandisar hemma nu som de nya skall få flytta ihop med, två st tuppar finns i besättningen. De kommer enbart att användas som sällskap, gärna storvärpare :) Helst i Örebro, Kumla, Hallsberg, Odensbacken, Vingåker, Hjortkvarn. Smsa eller maila mig om du har det jag söker så ringer jag upp.
0 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Örebro

Stora bruna ägg/avelsägg Lohman

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej jag har dagligen ägg till salu. Hönsen finns på plats så man kan titta på dem. Äggen kommer från bruna Lohman. De är frigående alla årstider och mår super bra. Jag säljer i 12 pack pris 30:- Är Du intresserat att få kycklingar så finns det möjlighet till detta bara du säger till så att äggen inte blir tvättade. Jag finns i Gällersta 401 man kör förbi mina höns på väg till Norrköping (V 51)stor hönsgård på vänster sida. Vällkomna ring innan.
30 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj