Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Söker efter ett torp/litet hus/flgel att hyra för en längre tid som ligger nära skog och natur. Och att djur är välkomna, då jag önskar att ha tex höns. Max hyran 3500/mån Gärna att det finns EL/Vatten är för övrigt öppen för förslag. jag bor tillsammans min sambo och med 2katter och en 5månaders valp. Är skötsama,lugna och spernderar mycket tid ute i naturen. Kontakta gärna via melj. Mvh Anna
Rädda Djuren är en ideell verksamhet som hjälper djur i nöd. Mer info om oss finner du på vår hemsida: www.raddadjuren.org. Nu söker vi fina hem till 20 hönor. De kan antingen flytta alla tillsammans eller en mindre grupp. De är runt ett år gamla och trevliga. Söker ett hem med stora ytor att röra sig på där de får bo i hela sitt liv! Maila oss och berätta vad du har för hem att erbjuda! Hälsningar Frida, Rädda Djuren
Kastrerad hankatt på ca 9 år söker ett nytt hem. Han är van att vara stall/källarkatt och röra sig fritt ute. Han tycker om mycket gos, men klarar sig även själv. Han kommer när man ropar på honom och han är en duktig jägare. Han har alltid varit mycket frisk och är van med stora hundar, andra katter, höns, hästar och barn. Eftersom han är van att vara mycket ute och jagar söker han ett hem på landet där han kan fortsätta gå ut så mycket han vill. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Önskar köpa hönor, ca 10 - 15 st. EJ TUPP/TUPPAR. Till varaktigt hem på landet med fri utevistelse både i hönsgård samt tillgång till stor tomt när jag är hemma. Har 9 st blandisar hemma nu som de nya skall få flytta ihop med, två st tuppar finns i besättningen. De kommer enbart att användas som sällskap, gärna storvärpare :) Helst i Örebro, Kumla, Hallsberg, Odensbacken, Vingåker, Hjortkvarn. Smsa eller maila mig om du har det jag söker så ringer jag upp.
Hej jag har dagligen ägg till salu. Hönsen finns på plats så man kan titta på dem. Äggen kommer från bruna Lohman. De är frigående alla årstider och mår super bra. Jag säljer i 12 pack pris 30:- Är Du intresserat att få kycklingar så finns det möjlighet till detta bara du säger till så att äggen inte blir tvättade. Jag finns i Gällersta 401 man kör förbi mina höns på väg till Norrköping (V 51)stor hönsgård på vänster sida. Vällkomna ring innan.