Quantcast
Till salu inom: ”

utomhusbur kanin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

har 3 stycken utomhusburar som ska säljas dom har måtten: 2000bred 600 hög och 700 cm djup röda kan delas till 2 burar. 1100 bred 900 hög 600 cm djup 2 våningar varav botten våningen står direkt på gräset. 2000 lång 870 bred 500 cm hög hjul i fram så man kan flytta runt den på gräset. lilla buren 200 kr och dom andra 400 kr st eller 800 kr för alla 3
Hej! Mina två marsvinshonor vill komma till ett mysigt hem med mycket kärlek och gos då jag själv inte har tiden för dem. Honan till höger är ca 1 år, det andra ca 3. Säljes endast tillsammans! De är hur gosiga och mysiga som helst! "Kravet" är att du som köpare bor där det finns tillgång till gräsmatta för dem att vara ute på på sommaren. Alla tillbehör såsom inomhusbur, utomhusbur och tillbehör följer självklart med!
Anna är en liten dvärgkanin, osäkert vilken ras. Hon är grå/svart och har lång päls. Tyvärr dog hennes kaninkompis för en månad sen och Anna verkar lite deppig sen dess. Vi tror att hon skulle må bättre av att komma till en familj där hon får umgås mer än vad vi har möjlighet till nu. Hon är 10 månader och fullt frisk. Van vid att bli borstad och kloklippt. Den som tar sig an Anna får också hennes utomhusbur och transportbur plus alla tillbehör man behöver.
Vår tama och söta kanin behöver flytta till ett nytt hem. Snutte behöver få mer tid och kärlek än vad vi hinner ge honom. Snutte är en 3-årig lejonkanin, grå och vit. Han är mycket social och trivs att bo med barn. Han trivs att bo både ute och inne. Burar för båda boende ingår i flytten. Även resebur ingår. Vi tänker oss ett pris på 700 kr inklusive kanin, burar och tillbehör. En utomhusbur kostar ca 1000 kr, inomhusbur ca120*60 cm kostar 500 kr samt reseburen kostar ca 200.
Snäll rumsren kanin på ca 3 år säljes billigt till någon som kan ta hand om han... Hinner inte med han och tycker de är bättre han får komma till någon som har tid med han! Riktigt kelsjuk och tam brukar vara lös inne och sen kissar i sin bur. Utomhusbur o liten inomhusbur finns Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.