Till salu inom

"main coon katt omplacering säljes"

Tierp
Idag

Hane på tre år

800 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Vit katthane 8 mån

3 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Ragdoll med stamtavla (ej k...

13 000 kr
Blocket.se
Nybro
Idag

Medicinsk laser för hund,ka...

2 800 kr
Blocket.se
Köping
Idag

Blandrasvalpar

15 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Omplacering

150 kr
Blocket.se
Örebro
4 dagar

Omplacering: 2 st utekatter

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

 ·  Essunga

Maine coon

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej mitt namn är Rebecca bor på landet å söker helst en Maine coon hane lägger ut denna annons då jag kan tänka mej en omplacering eller om ni ej kan ha kvar katten på grund av någon anledning.. Har inte jätte stor ekonomi men kan erbjuda ett bra hem både inne å ute på landet.. (Har 2 barn å en liten hund) Har ni någon katt till oss maila gärna.. Med vänlig hälsning, Rebecca.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Knivsta

Main Coon för omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tyvärr måste jag söker ett nytt hem för mina renrasiga Maine Coon:er. Sid som blir 4 år och pappa till Gozo och Qim som blir 3 år. Alla är vacc. avm. chippad och kastrerade Dom är inomhuskatter och tycker om att få gå ut på sommaren Finns det nån som är interesserad och vill har mer information, så skriv eller ring..... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Maine coon kattungar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Omplacering av två Maine Coon kattungar, en hona och en hane. Hane: S*Bisu's Jensen MCO d 03 22 Hona: S*Bisu's Ingrid Bergman MCO GS 09 22 Katterna är: Vaccinerad x 2 gånger ID-märkta med chip Rumsrena Har stamtavla från SVERAK Dolda fel försäkrade Födda 2014-04-12 och börja nu närma sig 4 månader. Vid leverans: Startpaket Veterinärbesiktigade inom sju dagar Stamtavla från Sverak Hör av dig om du har frågor, funderingar eller om fler bilder önskas.
6 500 kr
Blocket.se

Maine Coon omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Mitt namn är Zion. Jag är en kastrerad Maine Coon-hanne med stamtavla. Min familj behöver omplacera mig som ensam-katt. Jag behöver någon med kattvana samt att jag vill bo på landet, så jag kan vara både ute och inne. Vill gärna ha sällskap och vara med överallt. Går inte ihop med mattes andra katter. Kommer bra överens med grannkatterna. Jag blir 1 år den 1:a november. Maila gärna min matte så får du veta mer om mig och få reda på om du är rätt person.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj