Quantcast
Till salu inom: ”

hamiltonstövare valpar hamiltonvalpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu finns det fortfarande några valpar kvar att tinga. Valparna föddes den 26dec, det blev 6st hanar och 5st tikar i olika färger och teckning. Föräldrarna till valparna är kanon trevliga och lever stabilta liv i barnfamiljer. Mamman finns självklart att träffa vid besök. Valparna kommer va uppväxta i hemmamiljö med allt som det medför. Vi söker nu efter dig som är seriöst interesserad och som tänkt igenom ditt valpköp Noga! Vid leverans är valparna: *Vaccinerade *Chippmärkta *Avmaskade 3ggr *Veterinärbesiktigade *Ej stamtavla Valparna är leveransklara den 20feb då dom är 8veckor gamla. Litet valpkit medföljer också med mat, filt som luktar mamma mm. Ingen valp säljs över mail el tele utan ett personligt besök krävs! Priset är 1500kr vid tingning av en valp som ej återbetalas vid ånger och resterande 5500kr batalas vid leverans. Maila gärna och berätta om dig ev familj och vad du/ni har att erbjuda en valp samt om du är intresserad av tik el hane. Mail utan namn och nummer besvaras ej. Välkomna!
Nu har vi fått 6 underbara valpar, 3st tikar och 3st hanvalpar födda 2010-12-03 efter Pappan: Lilla aftonsjärnas Faschion S34122/2007( Hd-AD fri, Mh-testad) En mycket trevlig hane som är av den grövre standaren, har varit på en hel del utställningar och fått fina priser. Mamman:BellaS10745/2009 (Hd-AD fri Mh-testad). En kälrkelsfull tik som har allt man förväntar sig av en hund. Föräldrarna är vana vid andra djur och barn. Valparna söker nu egna seriösa och aktiva familjer att komma hem till, Vid leverans är de: Registrerade i Skk, Stamtavla medföljer Vaccinerade Chippade Avmaskade Dolda fel försäkrade i 3 år i If. För mera information är ni välkommna att kontakta mig per telefon eller mail. Handpenning betalas på 2000kr och återbetalas inte.
Hej! Idag har valparna hunnit bli 9 veckor gamla, då där finns två hanar och en tik kvar. Valparna är tillräckligt gamla nu för att komma till varsitt hem. Vid leverans är dem veterinär bes, vaccinerade och chipade. Det finns även en dolda fel försäkring på valparna. De kan tingas vid erläggande hand penning. Telefon: 0764030443 eller 0708486769 Valparna: De är svarta med bruna tecken och vita inslag. Valparna tränas med signalpipa vid varje måltid för att de sedan enkelt ska komma på in kallning. De växer upp i en trygg miljö och är vana vid katter, och barn . Mamma Är en underbar tik, lugn, fantastiskt snäll och lydig. Hon är en utmärkt apportör som älskar att bära saker. Hon går alltid utan koppel och har sin uppmärksamhet hela tiden på sin matte. Pappa Är en Hamiltonstövare med utmärkta linjer med fin stamtavla.
Födda 30 mars 2011 Några finns fortfarande kvar! e. rr se jch se uch Grenåsens Loffe u. j Rånedalens Driva Ring vid intresse, mailen är lånad. 0924-34036 070-3577934