Quantcast
Till salu inom: ”

hedemora tupp säljes

Hedemora tupp

Södermanlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En liten flock hedemora - tre hönor och en tupp - födda i slutet av augusti 2010. Vi är inte genbanksanslutna men hönsen är renrasiga och har genbanksföräldrar. En av våra duktiga hönor har själv ruvat fram dom. De är mycket snälla och trevliga och äter ur handen när de lär känna dig. Färgen är blå, tuppen har guldaktig krage (se bilden). 600 vill vi ha för hela flocken (150 kr styck). Vi säljer inte hönorna utan tuppen men vill du bara köpa tuppen är det förstås ok.
1. 7 veckor gamla isbarkorsningar säljes. Alla hönor kommer att värpa gröna ägg och tupparnas ev avkommor blir också grönvärpare. Föräldrarna är renrasiga isbarhönor och tuppen är antingen blomme, RIR eller isbar. Vissa är alltså renrasiga, men vet ej vilka. Några har tofs på huvudet. De som har tofs är blommetuppen pappa till. Pris: hönor 150 kr, tuppar 50 kr. Ring 0415-220 92 eller 076-81 81 164 2. 2 st dvärgbrahmatuppar kläckta i september, en guldblåbandad och en röd/brun. Pris: 50 kr/st 3. 2 st Hedemorahönor och 1 tupp. De är 7 veckor gamla. Hönorna blir antagligen vetefärgade och tuppen är ljusgrå. Pris för hela gruppen: 400 kr
Snälla, snälla, snälla!!! Ta våra tuppar. 1 vuxen Hedemora tupp och två tupp-kycklingar, finns även en tredje som är en blandning mellan Dvärgkochin och Hedemora. Vi har även en svart dvärgsilkestupp, som är världens finaste och mysigaste tupp, jag lovar! Om ingen vill ha dom så måste vi ta bort dom, och jag vill verkligen inte vara med om det. Och ett sista önskemål.. ÄT HELST INTE UPP TUPPARNA NÄR NI FÅTT DEM!
Har to tupper av rasen Hedemora, de er vokst upp med dagligen hand kontakt og kan klappes og ligger i fanget.De kommer når du roper :). Jeg fikk 6 små unger som nu er 2 mnd og 2 for mange tupper. Den ene er grå hvit og den andre blir nydelig rödbrun. Önsker de skal komme til noen som vill drive med rasen og ikke noe hönsesuppe. Det er de 2 som er på min venstre hand.
Hej! Måste tyvärr sälja en av mina tuppar "Bull" . Han och hans bror Bill, har samsats bra ihop om deras harem på sju vackra damer :) Inget bråk sinsemellan. Men detta har resulterat i att damerna har blivit lite för mycket uppvacktade. Endel av dom börjar bli välldigt "slitna". Så jag måste nöja mej med bara En tupp. Bull är 12 månader gammal, och välldigt snäll. Symbolisk summa 50 kr. Men det viktigaste är ett gott hem :)