Quantcast
Till salu inom: ”

undulater till salu stockholms län säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 stycken undulater: En gul/grön hanne som är köpt för 3 veckor sedan. En blå/vit/svart "hona" tror vi. Lite svårt och fastställa. Har frågat runt men fått lite delade meningar. Denna fågel är införskaffad av en annan familj först men övertagen av oss. Båda fåglarna äter, pratar och har det bra med varandra och trivs därför bäst ihop! Säljer enbart paret tillsammans!!! Bur: Nyköpt bur i samband med nya fågeln. Nypris på bur, tillhörande fot och material så som leksaker m.m kostade 1489:- Pris: Bara fåglar 400:- Fåglar med bur 1300:- Alla leksaker, vattenskålar och matskålar skickas med om man köper buren. Thomas
Säljer nu mina undulater pga brist på utrymme och pengar 3 stycken Hanen grön med gul/svart teckning, honorna ljusblå milerade med gult vit och svart "tvillingarna" kallar vi dem. Dem är ungefär 3 år men har långt kvar att leva, friska och krya, är dock inte tama men har haft dem i handen som ungar så är nog inga problem med att träna dem. Ganska akut med att dem får ett nytt hem då hör av er så fort som möjligt. Bur ingår inte.
Hej har ett par fina undulater som jag tyvärr måste sälja för att jag ska flytta hemifrån.. De är 3 månader gammal och det är svårt att veta vilken är hane elle hona. De dansar och gör roliga saker och speciellt när dem hör musik, dem är jätte friska, mår alltid bra, har tagit hand om jätte bra 200 kr. St. Ingen bur ingår, det måste du själv köpa eller redan ha.
Pga av vissa omständigheter säljer jag mina två knäppgökar Phil och Sergej. Phil, den vita, är en hona på ca 6 år och Sergej, den blå, är en hane på ca 3 år. De är mycket förtjusta att vara i sin bur men ser helst att de ofta får ha öppen dörr så att de kan flyga fritt och motionera när de vill. Bur 64*64*44 cm, plus alla tillbehör och mat kommer med på köpet. Ring eller mejla. Svarar jag inte i tel, prata in ett meddelande så ringer jag upp. Med vänlig hälsning, Mona.
Båda fåglarna är köpta på Bromma Zoo Hälsodeklaration finns. Chico är handtam och flyger gärna fritt i rummet och älskar att duscha. Gumsan är ännu inte handtam ( Chico är köpt 2008 och Gumsan 2011 ) Nyköpt bur medföljer En rejäl o stabil bur i metall, vitlackad med utdragbart galler under till och utdragbar låda för rengöring Mått L83 B43 H67 CM Mindre bur + Leksaker + Matskålar medföljer ochså Säljes pga tidsbrist och allergi. Säljs endast tillsammans till någon fågelintresserad person som har tid att ta hand om dessa fantastiska fåglar..