Quantcast
Till salu inom: ”

hjul till cykelkärra säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bra cykel

Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cykelkärra / Cyjelvagn från Biltema för två barn Max last 26 kg 2 st 5-punktsbälten 20"-hjul med klickfästen Hopvikbar stålram Nedvikbart myggnät och regnskydd av vinylplast Förvaringsficka bakom ryggstödet Dragstång med kopplingsanordning, monteras på cykelns bakre hjulbult Snabbkoppling finns så man enkelt kan koppla av vagnen om den inte ska användas. Smygpunka på ett av hjulen. Nypris 999 kr. Pris satt mht smygpunkan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykelkärra med plats för 2 barn. Sele att spänna fast barnen. Regnskydd och insektsnätet kan rullas upp. Dragstången som man lätt fäster på cykeln kan vikas bakåt, och ett hjul (medföljer) kan monteras där fram så att den går att putta framför sig som en vanlig vagn också. Finns i Lerberget Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer vår kombinerade 2barnsvagn/cykelkärra, inköpt i januari - 2011. Vagnen är av märket KidZcab, för mer info om modellen se: http://kidzcab.se/index.html (observera dock att vår "årsmodell" endast innehåller det större tredje hjulet, alltså inte stroller/walker-hjulet).  Pris: 1 000 kr eller högstbjudande, finns på Gunnesbo i Lund.  /Lars 0739-065221 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svart cykelkärra för två barn utrustad med barnsele och säkerhetsvimpel. Hjulen är försedda med snabb koppling. Mycket lätt att fälla ihop. Maxlast 30 kilo. Monteras med fäste på cykel, lätt att koppla av och på. Köpt på Team sportia för tre år sedan. Ursprungligt pris: 2000 kr. Se motsvarande modell på Team Sportias hemsida. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykelkärra med plats för två barn. Fäste för cykeln, flaggstång med säkerhetsvimpel, reflexer samt modifierat bagageutrymme medföljer. Myggnät / genomskinlig plast. Hjulen är försedda med snabb koppling. Mycket lätt att fälla ihop. Maxlast 30 kilo. Gott skick. Finns på Ekerö men kan med lätthet transporteras till / uppvisas i centrala Stockholm eller platser där emellan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.