Till salu inom

"hjul till cykelkärra säljes"

Butik
4 dagar

Cykelvagn Hamax Outback til...

Blocket.se
Butik
4 dagar

Hamax Outback duo cykelvagn

7 499 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Cykel 24 tum

390 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Urban Jungle jogger, babysi...

500 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
Idag

4P Adventure 360 -21

24 900 kr
Blocket.se
Idag

Soffgrupp Oxford -deluxtyg...

12 000 kr
Blocket.se
Idag

Zipp 808 NSW

11 500 kr
Blocket.se
Idag

Barnvagn Uppababy Cruz

1 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

Cykelkärra

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Båtdelar och tillbehör  ·  Kristianstad

Cykelkärra

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Cykelkärra / Cyjelvagn från Biltema för två barn Max last 26 kg 2 st 5-punktsbälten 20"-hjul med klickfästen Hopvikbar stålram Nedvikbart myggnät och regnskydd av vinylplast Förvaringsficka bakom ryggstödet Dragstång med kopplingsanordning, monteras på cykelns bakre hjulbult Snabbkoppling finns så man enkelt kan koppla av vagnen om den inte ska användas. Smygpunka på ett av hjulen. Nypris 999 kr. Pris satt mht smygpunkan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se

Cykelvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Cykelkärra med plats för 2 barn. Sele att spänna fast barnen. Regnskydd och insektsnätet kan rullas upp. Dragstången som man lätt fäster på cykeln kan vikas bakåt, och ett hjul (medföljer) kan monteras där fram så att den går att putta framför sig som en vanlig vagn också. Finns i Lerberget Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

KidZcab cykelvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi säljer vår kombinerade 2barnsvagn/cykelkärra, inköpt i januari - 2011. Vagnen är av märket KidZcab, för mer info om modellen se: http://kidzcab.se/index.html (observera dock att vår "årsmodell" endast innehåller det större tredje hjulet, alltså inte stroller/walker-hjulet).  Pris: 1 000 kr eller högstbjudande, finns på Gunnesbo i Lund.  /Lars 0739-065221 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Cykelkärra

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Svart cykelkärra för två barn utrustad med barnsele och säkerhetsvimpel. Hjulen är försedda med snabb koppling. Mycket lätt att fälla ihop. Maxlast 30 kilo. Monteras med fäste på cykel, lätt att koppla av och på. Köpt på Team sportia för tre år sedan. Ursprungligt pris: 2000 kr. Se motsvarande modell på Team Sportias hemsida. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Cykelkärra barn cykelvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Cykelkärra med plats för två barn. Fäste för cykeln, flaggstång med säkerhetsvimpel, reflexer samt modifierat bagageutrymme medföljer. Myggnät / genomskinlig plast. Hjulen är försedda med snabb koppling. Mycket lätt att fälla ihop. Maxlast 30 kilo. Gott skick. Finns på Ekerö men kan med lätthet transporteras till / uppvisas i centrala Stockholm eller platser där emellan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj