Quantcast
Till salu inom: ”

hjul till dockvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Fint babygym med matta, bågar och några babyleksaker. Mycket för babyn att upptäcka. Har varit väldigt uppskattat av mina barn. Lätt att vidareutveckla med andra leksaker. Fint men använt skick. 200 kr. Babygym i äldre modell. Lätt att flytta runt i lägenheten/huset. Kan användas när barnet sitter i babysitter, bumbostol eller ligger på golvet. 50 kr. Bumbostol. 50 kr. Fin vit dockvagn i trä. Små skavanker och nötningar pga användning. Behöver viss renovering då hjulen rullar väldigt trögt. Kanske räcker det att de smörjs. Nypris 649 kr. Nu 200 kr.
Nu säljer vi vår dotters jättefina dockvagn, som hon tyvärr har vuxit ifrån. Den är vit med svarta detaljer och är i mycket fint skick. Dockvagnen är tillverkad i trä och har en gummilist på hjulen för att underlätta körningen och dämpa ljudet från hjulen. Mått ca H53 cm, L53, lämplig för barn mellan 1-5 år. En vit/svart prickig madrass medföljer. Nypris 1595 kr men säljs nu för 900 kr.
Pippihus i trä med några möbler och pippifigur säljes för 250kr Docksäng på hjul med sängkläder säljes för 200kr Dockvagn av märket newborn baby säljes för 150kr Mobiltelefon 070 347 31 34 finns i huddinge/myrängen