Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbar spjälsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnsäng

Ekerö
Båtstol

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Hensvik Säng. Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen. Madrass Vyssa till säng, samt spjälskydd 600kr komplett Spoling Skötbord Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. 250kr Hårdlyft med huva. Babytravel: 150kr Fotlös overall Lindex: 100kr
Hopfällbart skötbord IKEA spoling Skötbordet är i mycket bra skick. Lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och enkla att ta av och på. Praktiska tvättpåsar undertill. Bredd: 60 cm. Djup: 80 cm. Höjd: 94 cm. Pris: 300 kr Jag arbetar dagtid i Göteborg så det går bra att hämta där med. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1-Jättefin spjälsäng , knappt använd i mycket bra skick. Ej IKEA-modell, den är typ Brio spjälsäng, i fint mörkbrunt trä. Lätt att montera upp och montera ner. En jättefin madrass ingår i priset också. Säljes på grund av platsbrist. Pris: 190:- kr 2-Jättefin barnvagn Teutonia säljs billigt. Barnvagnen har inte använts mycket, och är i skapligt skick. Den har sufflett och flera finesser och är hopfällbar med stora luftdäck och fjädring. Pris: 950:-kr (nypris ca 5000:- kr) Ring 076-2030198 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin spjälsäng med höj- och sänkbar sida i gott skick! Inklusive madrass och spjälskydd samt täcke, kudde o lakan, sparsamt använt eftersom det stått i sommarhus. Längd 128cm, bredd 68 cm Pris 450 för allt! Praktiskt hopfällbart skötbord med fack på sidorna för blöjor o våtservetter. Stabilt och stadigt och med säkerhetsknapp så endast vuxna kan fälla ihop det. Bredd 65, djup 74, höjd 87 Pris:250 Finns att hämta i Arild fram till onsdag morgon (3/4) eller enl överenskommelse. Ring Signe 0739-855050
Resesäng använd fem gånger, praktisk hoppfällbar blir den inte större än en lite större handväska.Liten madrass och insektsskydd medföljer. 250 kr Spjälsäng i trä, vitmålad i fint skick. Madrass och gulligt sängskydd i vitt och rött med glada kossor. 500 kr Båda för 700 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.