Till salu inom

"hopfällbar spjälsäng säljes"

Tjörn
Idag

Spjälsäng

400 kr
Blocket.se
Svedala
Idag

Minicykel

3 500 kr
Blocket.se
Kristianstad
9 dagar

Spjälsäng, vagga, skötbord...

1 000 kr
Blocket.se
Linköping
17 dagar

Barn paket

Blocket.se
Linköping
6 månader

Skötbord Smidigt Hopfällbar...

450 kr
Citiboard
Västra Götalands län
12 år

Stuga i Lysekil, Lysekil, V...

Hyrahyra.se
Nacka
Idag

Sundvik spjälsäng svartbrun

550 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

Spjälsäng säljes Gulliver

100 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Andningslarm - Babysense 5

350 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Växjö

Spjälsäng m.m

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hensvik Säng. Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen. Madrass Vyssa till säng, samt spjälskydd 600kr komplett Spoling Skötbord Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. 250kr Hårdlyft med huva. Babytravel: 150kr Fotlös overall Lindex: 100kr
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Bollebygd

Spjälsäng. Skötbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hopfällbart skötbord IKEA spoling Skötbordet är i mycket bra skick. Lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och enkla att ta av och på. Praktiska tvättpåsar undertill. Bredd: 60 cm. Djup: 80 cm. Höjd: 94 cm. Pris: 300 kr Jag arbetar dagtid i Göteborg så det går bra att hämta där med. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Solna

Jättefin barnvagn och spjälsäng billigt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
1-Jättefin spjälsäng , knappt använd i mycket bra skick. Ej IKEA-modell, den är typ Brio spjälsäng, i fint mörkbrunt trä. Lätt att montera upp och montera ner. En jättefin madrass ingår i priset också. Säljes på grund av platsbrist. Pris: 190:- kr 2-Jättefin barnvagn Teutonia säljs billigt. Barnvagnen har inte använts mycket, och är i skapligt skick. Den har sufflett och flera finesser och är hopfällbar med stora luftdäck och fjädring. Pris: 950:-kr (nypris ca 5000:- kr) Ring 076-2030198 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
190 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Höganäs

Spjälsäng och skötbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin spjälsäng med höj- och sänkbar sida i gott skick! Inklusive madrass och spjälskydd samt täcke, kudde o lakan, sparsamt använt eftersom det stått i sommarhus. Längd 128cm, bredd 68 cm Pris 450 för allt! Praktiskt hopfällbart skötbord med fack på sidorna för blöjor o våtservetter. Stabilt och stadigt och med säkerhetsknapp så endast vuxna kan fälla ihop det. Bredd 65, djup 74, höjd 87 Pris:250 Finns att hämta i Arild fram till onsdag morgon (3/4) eller enl överenskommelse. Ring Signe 0739-855050
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nacka

Resesäng hopfällbar samt spjälsäng

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Resesäng använd fem gånger, praktisk hoppfällbar blir den inte större än en lite större handväska.Liten madrass och insektsskydd medföljer. 250 kr Spjälsäng i trä, vitmålad i fint skick. Madrass och gulligt sängskydd i vitt och rött med glada kossor. 500 kr Båda för 700 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj