Quantcast
Till salu inom: ”

hovawart säljes

Der Hovawart
F
HJÄLP!

Östergötlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Terahof Don juan är en helsvart hovawarthane född 2010-11-06 och är alltså snart 9 veckor. Han är en social, framåt valp med mycket lek och kamplust. Han har redan hunnit visa att han har lätt att anpassa sig i nya miljöer. Han är efter Hd/ed-fria, mentaltestade, bruks, lydnad och utställningsmeriterade föräldrar. Han söker ett eget aktivt hem, helst hos någon med tidigare erfarenhet av bruksras och med intresse av att träna och ev tävla. Ev. säljs han med avelsrätt/halvfoderavtal. Han är registrerad i Skk, veterinärbesiktigad ua, vaccinerad, chipmärkt, valpkullsförsäkrad och dolda fel försäkrad i 3 år. Vid intresse kontakta Kennel Terahof på tel 0457-20797 el. 0709-262747. Hemsida: www.terahof.se
Hej. Jag har en jättefin hovawart kille på 11 månader. Han är van vid barn och katter och stadslivet. Han är väldigt lättlärd. Har mycket energi och älskar att busa eller bara ligga och mysa hela dagarna. Han är väldigt social och pratglad, och finns alltid vid din sida. Har väldigt fina och duktiga föräldrar (bild kan få om så önskas) Stamtavla finnes. Hovawart är en stark ras och behöver en bestämd och vänlig hand. Endast seriösa gör sig besvär. Hör av er genom mejl så kan vi prata mer.
Han är en blandning med st bernhard pyreener schäfer hovawart. Han blir 2 år nu i vår. Jag har ej den tid för han som han behöver. Därför har jag tagit det här beslutet, Han är väldigt kelsjuk ligger gärna i soffan och njuter. men han talar om om de kommer någon. Han är van med barn,hundar och katter. Han passar ej i lägenhet då han skäller vid ovana ljud. Han är egentligen en stor fegis. Jag bedömer att hemmet är viktigare än priset.
Hovawart er en hund som betyr gårdsvokter.Den finnes i 3 farger svart med tegninger,blond og bare svart. Det er en tysk rase som blir rundt 40 kg og ca 68 cm høy. Godkjent valpekull født 4 mars, etter Norsk kennelklubb og Norsk Hovawartklubb sine forskrifter.Valpene oppdras i landlige omgivelser og blir vandt med å bli håndtert av barn. De har fått en god start på sin sosialisering og alle er vandt med bilturer. Vi har igjen 3 svarte hanner som venter på et nytt hjem. Er du interessert, ring Thor Anton Dyste Tlf +4795046682,2847 Kolbu,Norge
En underbar svart hanvalp finns kvar. Av rasen Hovawart. Född 20121124. F: KORAD, Räddningshund Elixier´s Zappa. M: KORAD, Tjänstehund SE UCH Lintrollets Ällie. GRIM är en pigg, modig, kampglad och mycket följsam valp. Han söker en aktiv ägare som vill ha en trogen, lättskött hund att träna/ tävla med. GRIM kan brukas för för all slags hundsport. Vi har fött upp rasen i 30 år. Vi hjälper våra valpköpare med råd och träningshjälp under hela hundens liv. Vi ordnar mentaltester, kennelläger och träningsträffar. Välkommen till LINTROLLETS KENNEL.