Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundgård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En DDB tik säljes. Hon är ingen problemhund utan säljs på grund av att ja inte har den tiden hon behöver. Hon är väldigt annpassningsbar tjej som älskar livet, hon är van med barn i alla åldrar och går bra ihop med andra hundar och andra djur. hon kan vara ensam hemma och hon kan vara i hundgård. jag vill inte ha mail då ja sällan kollar den. ENDAST TELEFONSAMTAL ANG TIKEN CANDY INGA MAIL TACK. priset för tjejen är 6000 kr men de kan förhandlas om hemmet är bra.
Dog run and kennel 2 years old - like new, good quality 3m long x 1.2m wide x 1.5m high 12mm shiplap wood cladding 33mm x 45mm smooth wood frame 18mm solid wood floor in kennel 11mm OSB roof with green mineral roofing felt 12" galvanised hinges 2 lockable brenton bolts on door 1 lockable bolt on galvanised door 16mm tubular bars on 25mm x 25mm box section treated for outside use
Jag passar din hund när du inte kan. Jag har livslång erfarenhet av hundar i form av eget ägande. Jag var dessutom hundförare på F10:s hundgård på den tiden det begav sig. Har en egen "staffetik" i pensionsåldern. Lämnar du din hund till mig får den alltså sällskap av både mig & min hund. Mat & skogspromenad ingår alltid. Jag har bil med bur, så skulle hundarna mot förmodan inte komma överens är det inget problem. Pris: 150 kr. / dygn. Mvh. Andreas
Hej! Jag är utbildad Instruktör & Problemhundskonsult och är för tillfället föräldraledig. Jag har planerat att vara hemma tills aug 2012. Kan tänka mig att vara dagmatte eller passa din hund under en längre tid vid resa osv. Bor i ett hus på 250kvm i Landvetter. Har även två hundgårdar med hus och värme i, så även om er hund inte går ihop med min egna hund är det inget problem...det finns plats =)! Hör gärna av dig om just dina och din hunds behov så ska vi se om jag kan hjälpa er! Pris diskuteras.
En tik på 2 år, blandning mellan Pointer och Vorsteh söker ett nytt hem. Hon vill flytta till en aktiv familj som är bosatt på landet. Hon har grundlydnad, kan gå lös och kommer på inkallning. Van vid andra hundar, katter och barn. Van att bo både inomhus och i hundgård men föredrar att bo inomhus. Hon är körd i drag, både barmark, skidor och spann med bra resultat. Vid intresse är du välkommen att maila och berätta gärna lite mer om dig själv samt vad du kan erbjuda för hem.