Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundgård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En DDB tik säljes. Hon är ingen problemhund utan säljs på grund av att ja inte har den tiden hon behöver. Hon är väldigt annpassningsbar tjej som älskar livet, hon är van med barn i alla åldrar och går bra ihop med andra hundar och andra djur. hon kan vara ensam hemma och hon kan vara i hundgård. jag vill inte ha mail då ja sällan kollar den. ENDAST TELEFONSAMTAL ANG TIKEN CANDY INGA MAIL TACK. priset för tjejen är 6000 kr men de kan förhandlas om hemmet är bra.
Hej! Jag är utbildad Instruktör & Problemhundskonsult och är för tillfället föräldraledig. Jag har planerat att vara hemma tills aug 2012. Kan tänka mig att vara dagmatte eller passa din hund under en längre tid vid resa osv. Bor i ett hus på 250kvm i Landvetter. Har även två hundgårdar med hus och värme i, så även om er hund inte går ihop med min egna hund är det inget problem...det finns plats =)! Hör gärna av dig om just dina och din hunds behov så ska vi se om jag kan hjälpa er! Pris diskuteras.
En tik på 2 år, blandning mellan Pointer och Vorsteh söker ett nytt hem. Hon vill flytta till en aktiv familj som är bosatt på landet. Hon har grundlydnad, kan gå lös och kommer på inkallning. Van vid andra hundar, katter och barn. Van att bo både inomhus och i hundgård men föredrar att bo inomhus. Hon är körd i drag, både barmark, skidor och spann med bra resultat. Vid intresse är du välkommen att maila och berätta gärna lite mer om dig själv samt vad du kan erbjuda för hem.