Quantcast
Till salu inom: ”

hundhus säljes

Tidigare annonser till salu

Vadderat hundhus, perfekt till vintern. Färgen något mer marinblå än på bilden. 100% polyester som är vadderat. Blixtlås upptill under taket, så att man kan öppna taket och ta ut den inre liggdynan. Yttermått bottenplatta. Bredd 45 cm Djup 35 cm Höjd 40 cm Taket sticker ut ca 5 cm. Väggarna är ca 2 cm tjocka. Som ny, fint skick, sparsamt använd av en hund några månader.
Ca. ett år gammal som behöver ett nytt hem eftersom jag tyvärr inte har tiden över till honom nu. Han är en förstående och lättlärd hund som är trevlig, snäll mot alla och tillgiven / kelig. Van att åka bil och vill gärna vara med dej/er över allt, en nyfiken vovve. Han är självklart rumsren och mycket billig i drift. Heter förresten ”Målle” eller Anders om du så vill….. Medföljer: * Portabelt hundhus * Klotång * Koppel * Etc. Ring gärna för mer info.
Nu ska villan säljas eftersom jag har flyttat till Piteå. Huset ligger 17km utanför Älvsbyn mot Vidsel/storforsen. Ca 250m från vackra Piteälven. Tomten är på ca 2000m2 och på tomten står förutom huset ett garage som är ihopbyggt med en gäststuga, det står även ett hundhus på tomten. Huset har en stor källare på 70m2, Ikeakök från -07. ommålat nedre och övervåning. Detta är ett hus med stor potential. För mer info är det bara att ringa. Mvh Oscar
Välkomna till Istrum Sofiero- en sommaridyll vid skogskanten strax utanför Istrum samhälle. Huset och trädgården är mycket välskött och badrummet på övre plan är nyrenoverat under 2012. För de som har hundar finns en nybyggd hundgård med tillhörande hundhus vidbyggd med garaget. I kök, badrum och tvättstuga ligger klinkergolv och samtliga dessa rum har värmeslingor (el). Markiser finns över fönstren på den södra sidan. 23km till Skövde och 18km till Skara Visning 18/6 Läs mer om bostaden på www.fastighetsbyran.se Skara (kommun)
Vi följer Svenska regler. Och då är hon, vaccinerade, chip märkta och regisetrad hon är en, frisk, smart och alert liten tjej som helst vill ha en del stimulans för att må bra; promenader, aktivering, en del pälsvård och mycket gos. Hon är lugn hemma och pigg och glad ute. Hon är väldigt lojal, söt och charmig. Hon är jättesocial och tycker om att träffa människor. Hon är föd den 2011/04/07 Det följer ett hundhus med om det önskas

... eller prova att söka på hundhus isolerad