Quantcast
Till salu inom: ”

hundstallet örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har fått jobb på Transportstyrlesen i Örebro och söker nu skyndsamt boende. Önskvärd inflyttning är någon gång under januari månad. Jag heter Caroline, är 26 år och kommer från Dalarna. Jag är lugn, ordningsam och röker inte. Jag har inga husdjur. Lägenheten jag söker får gärna ligga centralt med närhet till kollektivtrafik. Önskad storlek på lägenheten är en etta eller tvåa. Kan även tänka mig att bo i delat boende. Maila mig om ni har något som kan vara intressant.
Hej, Jag är en 20årig kille från Skellefteå som flyttat till Örebro pga att jag fått jobb.Jag är en trevlig och positiv kille, både rök och djurfri och har en ordnad ekonomi. Jag söker nu en lägenhet i Örebro, Helst ett förstahandskontrakt, men ett längre andrashandskontrakt går också bra.Jag är ute efter en etta eller en tvåa med en hyra runt 4500. Jag kan nås på både telefon och mail dagligen. Mvh Nils.
Kedjehus i Örebro uthyres till Företag/Familje/studentgrupp Info:: ------------------- Hörn belägen bekväm enplansvilla i Lundby med jätte fin japansk trädgård med trädgårdsdamm. På baksidan finns ett uterum med skjutbara glasdörrar, samt altan på framsidan - Boyta: 113kvm - 5 rok, varv 4 sovrum. - 1st badrum med toalett - 1st toalett - 1st tvättstuga med dusch - 1st Uteförråd - 1st Garage i länga, 1st parkeringplats - Bilfria gator - Nära till buss, 200m. Bra bussförbindelser, linje 1, 2 mot såväl City, USÖ och Universitetet - Närhet till bra dagis, skola, skog m.m. - Bra eljusspår och cykelväg till city Ekonomi: ------------------- 6500kr/mån kallhyra (fjärr-)Värme, vatten, el ca 2400-2800kr/mån Huset går att hyra möblerat som omöblerat. Även trädgårdshjälp kan fås. Huset är tillgängligt fr.o.m. 2012-01-01 Går bra att kontakta via telefon eller via email vid intresse.