Quantcast
Till salu inom: ”

hundvakt kalmar sökes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Mitt namn är Angelika och jag är 24 år. Jag bor i Västervik med min sambo och våra två barn. Själv har jag en vit herdehund, Kira på nyligen fyllda 4 år. Mitt stora intresse är hundar och brinner för all träning. Dagarna går ut på långpromenader, springturer i skogarna vilket väder det än behagar. Jag flyttade hit från Jönköping för några månader sen och är arbetssökande och planerar att söka en distansutbilning i sommar och bli hundintruktör. Jag skriver denna annons idag för att komma ut med att jag finns till hjälp för er som behöver hjälp med era hundar, dag som natt istället för att kanske lämna till hunddagis eller låta hunden vara hemma en hel dag själv. Priset diskuterar vi tillsammans. Jag nås alltid på mobilen. Vid intresse eller mer frågor så hör gärna av er. Med vänliga hälsningar/ Angelika. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Söker hundvakt till mina två vovvar, en tik & en hane (hanen ska snart kastreras). Det gäller ca en vecka. När vet jag inte exakt än, men någon gång i juli. Ersättning diskuteras & kommer vi överens om tillsammans. Hör av er så berättar jag mer om hundarna! :) Jag vill inte ha några samtal utan jag vill att första kontakt sker via mail eller sms. :)
Hej, är nyinflyttad i Kalmar för jobb söker pålitlig trevlig hundvakt till goa Wilmer under dagarna. Wilmer är en okomplicerad liten mops på 4,5 år. Han har ett väldigt positivt lynne, älskar det mesta i livet o saknar dåliga olater. Människor, hundar, katter o barn gillar Wilmer särskilt mycket men har även lätt att komma till ro när det är dags att vila. Tyvärr har jag ingen bil så ser helst att hans hundvakt bor i stan/Kvarnholmen där vi bor eller i Berga där jag jobbar alt någonstans däremellan. Egna el fler hundar är bara ett plus. Hjälp behövs from december alt efter årsskiftet o i vår. Hör av dig vid intresse o frågor.
Vill du ha sällskap? Tjäna lite x-tra? Saknar du hund i ditt liv? Vill du komma ut och gå oavsett väder? Då kanske du kan hjälpa mig Jag söker hundvakt som kan ta emot den ena eller båda mina hundar en eller ett par dagar i veckan. Jag bor Ronneby och jobbar i Kalmar och söker hundvakt längs med E22:an den sträckan. Barney är en flat coated retriever kille på nästan 2 år. Han har en bra allmänlydnad och är riktigt kelig. Härja är en kleiner munsterlandertik på 6 år. Hon har bra allmänlydnad och är mycket lyhörd, lättlärd och smart. Båda hundarna är mycket sociala, har dagisvana och har lätt för att lära sig nya rutiner. Det är bra om du har hundvana och stor dos sunt förnuft. Ersättning enligt överenskommelse. Hör av dig till mig om du är intresserad och vill veta mer.
Hundvakt sökes ca. 7-8 nätter i månaden, till en Lagottotik som snart är 4 månader. Kan även tänka mig att byta om någon själv behöver hundvakt dagtid. Kontakta mig på mail eller telefon, så kan vi diskutera mer.