Quantcast
Till salu inom: ”

hus att hyra smålandsstenar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hus i Karaby,Ås med tomt på ca 2 500 kvm. ca 3 mil till Värnamo och 2,5 mil till Smålandsstenar. Bostaden är välskött med bl.a helkaklat Badrum med golvvärme, bastu och Ikea Kök från -05 samt i övrigt ljus interiör. Kallhyra: 5000 kr/mån El och avg. för sophämtning tillkommer. Uppvärmning - direktverkande el. Vatten ur egen brunn. Kan också tänka oss att sälja huset. Pris: 530 000 kr För mer info ring eller maila.
En riktigt bra gitarrförstärkare i mini-format, mini-amp, väger endast 54 gram. Går till och med att koppla in i mixerbordet och lira med, testat :-) Har själv mest använt den med hörlurar för att inte väcka / störa resten av folket i huset. Funkar strålande till detta. Har extra 3,5 mm ljudingång om du vill koppla in Mp3-spelare eller liknande för att lira till. Finns i Smålandsstenar, kan skickas inom Sverige. Så länge annonsen finns kvar finns mini-förstärkaren kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Njut av ett lantligt boende i byn Åtterås 3km utanför Smålandsstenar. Rymligt hus om 160m2 med kök från 2007 - golvvärme. Tre sovrum på övervåningen samt källare under hela huset som inte är inräknat i boarea. Värmepump med jordvärme installerad 2012 = låg uppvärmningskostnad. Ca 18 000kWh i total elförbrukning (värme, varmvatten och hushållsel). Stort garage om 50kvm med elektrisk telfer och bra arbetsbänkar. Möjlighet till trädgårdsodling. Ring för mer information. Referenser samt deposition om två månadshyror krävs.
Smålandssten 40x40x4,5 på "rot" bortskänkes. Drygt 20m2
Ett parti ca 150 "smålandssten",2 kr.st kontakt endast tel.