Quantcast
Till salu inom: ”

hus hälsingland säljes

Tidigare annonser till salu

Fristående villa med fyra rum på 2 plan med normal året-runt-villa-standard med kyl/värmepump, disk/tvättmaskin, soptömning och alla övriga bekvämligheter och på kommunal asfalterad väg. 300m till badplats, fiske och båtliv. 5km till offentlig badplats med kvällsläge och bryggor (camping). 850kvm plan gräsmattetomt med bästa läge för eftermiddags/kvällsol. Ca 25km till Järvsö (djurpark/zoo) Ca 30km till Hudiksvall (Golfbana) Ca 25km till Ljusdal Ca 65km till Söderhamn (O-ringen) Cykelavstånd till Hälsingehambon, åka dressin, Avholmsberget och liknande evenemang / platser. Veckohyra perioden påsk -- 31a augusti 2011. Andra hyresförslag är välkomna. Bilder, mer information och läge till seriösa intressenter.
Hus i Bäling Nyland, Gnarp Ett friliggande hus på 2 rok samt källarvåning med gillestuga med öppen spis, Tvättstuga/dusch och Pannrum. Vattenburet värmesystem och gjutjärnspanna för olja/ved Garage med smörjgrav, förråd,carport,vedbod. Eget vatten/avlopp Borrad vattenbrunn Tomtmark 1600m2 Huset delvis renoverat innvändigt på senare år En mkt lämplig fastighet till den som vill ha en låg månadskostnad till sitt boende
Idylliskt härbre från Hälsingland med 3 bäddar på loftet och eventuellt möjligheter till en lillstuga med 2 bäddar. Inglasad veranda (20 kvm) med infravärme. I stugan finns el, varmvatten, dusch, separett wc och kyl/frys. Tre minuters promenad till strand och badklippor. Tio minuters promenad till Bullandö Marina, där restaurang och mataffär finns. Uthyrningstid: augusti-september Kostnad 8.000:-/månad Ring eller maila för mer information.
Jag önskar köpa en kattunge till min lillebror i present. Han är 14 år och bor med våra föräldrar som redan har en katt, så de vet vad det innebär och har kattvana sedan 30 år. Dessutom är det bra med sällskap för de båda katterna. Stort hus på landet, en riktig dröm för en katt! Mycket gos och kärlek väntar! Önskvärt runt 12 veckor gammal, och i Uppsala eller Stockholmstrakten (då jag befinner mig där och kan själv ordna med transport). Hälsingland fungerar självklart även det. Så hör av er om ni har en liten underbaring ni vill hitta ett kärleksfullt hem åt!
Hej! Jag är en 36-årig kvinna som börjar nytt jobb i Jönköping i slutet på augusti och behöver därmed även någonstans att bo. Jag söker främst ett mindre hus eller lägenhet att hyra eftersom jag till en början kommer att veckopendla till Skåne och Hälsingland. Jag vill inte hyra möblerat och vill helst hitta något i centrala Jönköping eller Nässjö. Delat boende om det är omöblerat kan även vara aktuellt. Är en lugn, rökfri o skötsam tjej. Vi hörs! Mvh Lotta