Quantcast
Till salu inom: ”

hus lappfjärd kristinestad finland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hus i stort renoveringsbehov i Kukkola som ligger i Tornedalen Huset är ca 80m2 i 2 plan med öppen spis. Själva stommen är ok så det går att renovera upp stället om man vill. Kommunalt vatten & avlopp finnes samt El. Kukkola ligger 1,5 mil från Haparanda & Torneå ( Finland ) och ca 500 m från huset har du Kukkolaforsen där det finns hotell,restaurang,camping, fiske,minilivs mm Tomten är 1385m2 Huset måste renoveras för att kunna bo i Säljes för 110.000:- Huset finns för försäljning för 110.000:- Max 1 månad till sedan tas den bort för försäljning.
Per-Albin hus med stor tomt 4 ha, med tillhörande ladugård/förråd. Egen brunn och avlopp. Torrelement och gjutjärnskamin så gott som ny med skorsten. Källarvåning med bla. bastu. Lämplig som åretruntbostad eller sommarhus. Lätt att kallställa till vintern vid behov. Affär finns i byn, lantbrevbäring, 13 km till Finland med turistanläggningar och annan service. Nära till fiskevatten. Säljes inklusive möbler, husgeråd, en del redskap, o.dylikt. Klar för inflyttning, bara att slå på kaffet!
Hej! Vi är ett par på 25 samt 23år och vi är båda aktiva musiker. Till hösten börjar vi plugga Psykologi samt Beteendevetenskap i Malmö. Därför söker vi bostad i området. Vi vill helst bo i en stuga eller ett hus. Gärna på en lugn plats där vi kan öva kontrabas och piano, som är våra huvudinstrument, utan att störa någon. Vi är båda uppvuxna på landet, jag i Dalarna och min tjej i Finland. Så vi trivs båda i naturen. - Boende både i stan och utanför är av intresse. - Vi är djurfria. - Referenser från gamla hyresvärdar lämnas på begäran. - Vi har båda föräldrar som kan gå i borgen ekonomiskt om ni så önskar. Ser fram emot svar, med vänliga hälsningar Robin & Iiris
Hemlängtan till Österbotten??Då har vi ett hus till Salu.Det ligger i Lappfjärd nära centrum.Byggnadsår 1946. Boyta 60 m2 + 30 m2.Uthus med Garage, vedlider och verkstad c.a 45 m2.Även ström och vatten i uthuset.Skulle passa bra för den som vill hålla på med keramik, snickeri el liknande... Utrymme finns det .Stor tomt på c:a 3000 m2. Säljes för 35000 euro. Mejla eller ring för mer information. Säljes privat.