Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu bjärnum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hus på landet i anslutning till gård med egen tomt/trädgård. I mycket gott skick med hel kaklat badrum, ett sovrum, kök och allrum i öppen planlösning med altandörr ut till tralldäck. Ett gästrum, egen tvättstuga med förråd. Högt beläget i vacker natur. Bostadsdel 50kvm, gästrum 13kvm och tvättstuga/förråd 15kvm. Hyra inkl värme,el,vatten,fast tel och bredband 4000:-. Ev finns möjlighet att hyra boxplats för häst på gården (utsikt över hagarna) Avstånd till Osby 1,8 Vittsjö 0,8 Bjärnum 0,9 Markaryd 2,4 Hässleholm 2,7 För mer info ring. Gärna kväll eller helg.
Kärt litet hus strax utanför Bjärnum med naturtomt uthyres till Dig som har god ekonomi och ett intresse av hus och trädgård. Gångavstånd till buss och byn. Rökförbud inomhus. Huset är på 73 kvm. 3 rum och kök, källare och 24 kvm garage. Goda referenser krävs och utan betalningsanmärkningar. Tillträde enligt överenskommelse. Kallhyra 4700kr/månad Sop-slamhämtningsavgift och sotavgift ingår. Uppvärms med vedpanna, ca 7000kr i kostnad/år. Mejla Era personuppgifter eller eventuella frågor så kontaktar jag Er. Tack snälla!
Har en fin 4:a på 103 kvm med två toaletter med dusch och badkar, stort fint kök och två utav sovrummen är nymålade. Härlig och mysig lgh på bästa läge i Bjärnum. Det tar ca 3 minuter att gå till den nya tågstationen, lika långt till busstationen, ICA, apotek, bank m.m. Internet och många tv-kanaler ingår i hyran! Bra gratis parkering i anslutning till huset. Ledig 1:a juni ! Bör ses!