Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare östersund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hörnskåp

Enköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker en seriös medryttare till min fullblodsvalack några dagar i veckan. Du ska vara en van ryttare som är orädd och kan visa vem som bestämmer. Han är en jätte härlig och mysig kille men kräver en bestämd ryttare. Du får gärna vara van vid att ha utbildat hästar tidigare. Han är under utbildning och kan grunderna och jobbar fint i skritt och trav, har även en fin och mjuk galopp men behöver muskla sig lite mer. Ravelli står i ett mysigt stall ute i vagled i valla, det är bra med bussförbundelser men ser gärna att du är över 18. Skicka ett mail eller slå en signal om du är intresserad!
Tyvärr hinner jag inte med mina två hästar så mycket som jag skulle vilja, därför söker jag nu en erfaren medryttare. Jag skulle vilja ha hjälp ca två dagar i veckan. Hästen är ett mindre halvblod, ca 157 cm hög och fem år. Det är en snäll och trevlig häst, dock ej så utbildad. Efter några månaders konvalescens har han åter satts igång i lättare arbete. Vi finns en mil utanför Östersund. Skriv och berätta om dig själv om du tycker detta låter intressant!
Är en tjej på 21 år som bor på Frösön. Jag söker en medryttarhäst så att jag har något roligt för mej i sommar! Jag har ungeför 12 års ridvana och har haft en egen häst i 8 år. Jag har väldigt ofta ridit för instruktör och tävlat en hel del dressyr. Är en lugn tjej som är positiv och framåtriktad. Enda kravet jag har är att det inte är en unghäst och heller inte en ponny! Hästen får gärna stå i närheten av Östersund & Frösön. Jag har eventuellt tillgång till bil. Maila gärna vid intresse!
Vill du ha hjälp med din häst/hästar i sommar i Strömsund? Vi har sommarstuga i Strömsund och vistas där helger/semester m.m. under våren/sommaren och skulle vilja kunna rida. Jag är 43 år och har ridit i omgångar i mitt liv. Är medryttare i Östersund, ansvarstagen och empatisk. Min dotter är 8 år och har ridit sedan hon var 3 år. Hon kan rida självständigt på tur och rider regelbundet varje vecka. Hör av dig om du vill ha hjälp med ridning och allt runt omkring.
Hej! Jag är en 15 årig tjej som har ridit på ridskola i ca 5-6 år och är i stallet 2-4 dagar i veckan. Jag rider storhäst och har gjort det i sen hösten 2011. Jag kan hantera både stora och små hästar. Nu letar jag en D-ponny eller storhäst att vara medryttare på. Jag rider både lugna och lite piggare hästar. Men jag rider helst en lite piggare men inte hetsig häst, för enklare ridning och uteritter. Bussförbindelse från Östersund är ett måste.