Till salu inom

"hyresfastigheter till salu skåne säljes"

Malmö
Idag

Infravärmare Terasvärmare

250 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Bakmaskin

150 kr
Citiboard
Helsingborg
Idag

Emil 12v söker ett hem

5 500 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Löpband

5 500 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Säljer min EU elmoped

6 000 kr
Citiboard
Kävlinge
Igår

Två stycken sängbord

250 kr
Blocket.se
Butik Åstorp
2 dagar

Köpmansgatan 6, Åstorp

5 995 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Toppen av ingenting

59 kr
NYTT Ginza
Butik

Toppen av ingenting

79 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Klippan

Liten hyresfastighet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Centrala Östra Ljungby. 10 minuter från Ängelholm och 15 minuter från Helsingborg på E4:an. Inga problem att få hyresgäster med ordnad ekonomi. Fullt uthyrd sedan länge. Ovanvåningen är en stor 4:a med balkong. Nerde våningen är en 2:a och en stor Hårfrisering med pentry och dusch. Dessutom ett gårdshus, 2 rok, med kallhyra. Alla med egen ingång och tillgång till trädgård. Hyresintäkter 16.060kr / månad Perfekt som första fastighet då bankerna kräver erfarenhet och säkerhet i en fastighet innan man får köpa större. Maila för produktblad
1 300 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Hotel & Hyresfastighet/mycket lönsam

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket lönsam Hotel och hyresfastighet säljes: *Hotellet har 44 bäddar. *Stor nyrenoverad lägenhe 140kvm att hyra ut eller att använda av den som driver rörelsen. *3 st lokaler ca.380 kvm (uthyrda) *Samma ägare i 17 år. *Mer bilder : www.hotelmilano.se Önskas mer info "maila" namn och telefonnummer så kontaktar vi er.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

3:a på Limhamn för uthyrning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
ENDAST PERSONER MED ORDNAD EKONOMI OCH SOM INTE HAR NÅGRA BETALNINGSANMÄRKNINGAR. INGA HUSDJUR TILLÅTS EJ HELLER ÄR DET TILLÅTET ATT RÖKA I LÄGENHETEN. En 3-rumslägenhet med altan finns nu till uthyrning from 15/11 på 2:a våningen. 2 sovrum, 1 stort vardagsrum + 1 matrum, gästwc, badrum, (1 sovrum med skjutdörrsgarderob), hall och stort kök. Till lägenheten tillhör också en 30kvm stor altan. Liten hyresfastighet där du också har tillgång till stor uteplats på gården. Tvättstuga i källaren. ENDAST PERSONER MED ORDNAD EKONOMI OCH INGA BETALNINGSANMÄRKNINGAR.
10 250 kr
Blocket.se

Hyresfastigheter, kommersiella fastigheter oc

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill se om det finns intresse av att sälja hyresfastigheter, kommersiella fastigheter och industrifastigheter som är uthyrda. Fastighetsbestånd är också av intresse. Fastigheterna/fastighetsbestånden är intressantast om de ger 10 % eller mer efter att driften är betald. Om fastigheterna har reprationsbehov så påverkar det såklart vad vi vill betala. Området som vi söker i är hela Skåne men om objektet/en har mycket bra avkastning så går det även utanför Skåne.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Staffanstorp

BRF fastighetsskötsel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
För oss på FUSAB är det lika viktigt att lära känna fastigheten som det är att låta fastigheten lära känna oss. Genom att ge en regelbunden tillsyn och driftkontroll blir våra medarbetare mer familjära med fastigheten. Med FUSAB i din fastighet betyder trygghet och yrkeskunnande. Eftersom ett boende i hyresfastighet eller bostadsrätt skall innebära bekvämlighet erbjuder vi vår boendeservice. Låt oss bistå er med fönsterputsning, städning, flytt av möbler, monteringar mm. Vi på FUSAB blir er förlängda arm, till att få ett bra rykte som hyresvärd. För mer info finns på www.fusab.se eller ring oss redan idag.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj