Quantcast
Till salu inom: ”

hyresfastigheter till salu skåne säljes

Slöja med tofs

Malmö
Slöja

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Slöja

Malmö
Turban sjal

Malmö
Body svart

Malmö
Body grön

Malmö
Body one size

Malmö
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Centrala Östra Ljungby. 10 minuter från Ängelholm och 15 minuter från Helsingborg på E4:an. Inga problem att få hyresgäster med ordnad ekonomi. Fullt uthyrd sedan länge. Ovanvåningen är en stor 4:a med balkong. Nerde våningen är en 2:a och en stor Hårfrisering med pentry och dusch. Dessutom ett gårdshus, 2 rok, med kallhyra. Alla med egen ingång och tillgång till trädgård. Hyresintäkter 16.060kr / månad Perfekt som första fastighet då bankerna kräver erfarenhet och säkerhet i en fastighet innan man får köpa större. Maila för produktblad
Mycket lönsam Hotel och hyresfastighet säljes: *Hotellet har 44 bäddar. *Stor nyrenoverad lägenhe 140kvm att hyra ut eller att använda av den som driver rörelsen. *3 st lokaler ca.380 kvm (uthyrda) *Samma ägare i 17 år. *Mer bilder : www.hotelmilano.se Önskas mer info "maila" namn och telefonnummer så kontaktar vi er.
ENDAST PERSONER MED ORDNAD EKONOMI OCH SOM INTE HAR NÅGRA BETALNINGSANMÄRKNINGAR. INGA HUSDJUR TILLÅTS EJ HELLER ÄR DET TILLÅTET ATT RÖKA I LÄGENHETEN. En 3-rumslägenhet med altan finns nu till uthyrning from 15/11 på 2:a våningen. 2 sovrum, 1 stort vardagsrum + 1 matrum, gästwc, badrum, (1 sovrum med skjutdörrsgarderob), hall och stort kök. Till lägenheten tillhör också en 30kvm stor altan. Liten hyresfastighet där du också har tillgångtill stor uteplats på gården. Tvättstuga i källaren. ENDAST PERSONER MED ORDNAD EKONOMI OCH INGA BETALNINGSANMÄRKNINGAR.
Vill se om det finns intresse av att sälja hyresfastigheter, kommersiella fastigheter och industrifastigheter som är uthyrda. Fastighetsbestånd är också av intresse. Fastigheterna/fastighetsbestånden är intressantast om de ger 10 % eller mer efter att driften är betald. Om fastigheterna har reprationsbehov så påverkar det såklart vad vi vill betala. Området som vi söker i är hela Skåne men om objektet/en har mycket bra avkastning så går det även utanför Skåne.
För oss på FUSAB är det lika viktigt att lära känna fastigheten som det är att låta fastigheten lära känna oss. Genom att ge en regelbunden tillsyn och driftkontroll blir våra medarbetare mer familjära med fastigheten. Med FUSAB i din fastighet betyder trygghet och yrkeskunnande. Eftersom ett boende i hyresfastighet eller bostadsrätt skall innebära bekvämlighet erbjuder vi vår boendeservice. Låt oss bistå er med fönsterputsning, städning, flytt av möbler, monteringar mm. Vi på FUSAB blir er förlängda arm, till att få ett bra rykte som hyresvärd. För mer info finns på www.fusab.se eller ring oss redan idag.