Quantcast
Till salu inom: ”

hyreshus jönköping säljes

Hyreshus

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

JobbeskrivningVi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Personliga egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Det krävs att du är en mycket noggrann och stresstålig person som trivs bäst när det är mycket runt omkring. Du bör kunna arbeta både i grupp och självständigt samt inte vara rädd för att ta egna initiativ. Skicka in din ansökan redan idag till e-post: jonkoping@uniflex.se och märk ansökan med ”bredbandstekniker”
Nyrenoverad 1-rum lgh i mindre hyreshus, 3:e våningen. Ca. 15 kvm stort och med egen ingång. Uthyres möblerat med säng, bord och stolar, TV, garderob (inbyggd, rymlig). Trinettkök med kyl-frysfack, diskho och 2 plattor. Micro med grillfunktion, kaffebryggare, köksutrustning och porslin. Egen toalett med handfat, gemensam dusch och tvättstuga i källarvåningen. Fastigheten är belägen på Huskvarna söder, nära till buss och tåg. Tillträde från 1 feb. Hyra inkl värme, vatten, el, möblering 2700kr Rummet är djur och rökfritt. Skriv ett mail där du berättar lite om dig själv och anger kontaktuppgifter så hör vi av oss för ytterligare kontakt och visning.
Hej Mikael heter jag. Är 31 år och jobbar som brandman på räddningstjänsten i Jönköping. Bor just nu 5 mil utanför jönköping och pendlar till jobbet men har planer på att flytta in till Jönköping och är därför på jakt efter en hyreslägenhet. Inflyttning kan ske ganska omgående. Storleken på lägenheten bör vara en stor 2:a eller helst en 3:a. Gärna i ett lite mindre hyreshus med tillgång till uteplats eller trädgård. Önskvärda områden är Liljeholmen, rosenlund, vättersnäs eller Ekhagen. Har ni något lämpligt objekt så maila eller ring mig. MVH Mikael
Jag hyr ut min etta under sommaren då jag ska arbeta på annan ort. Lägenheten är på ca. 40 kvadrat och ligger på översta våningen i ett mindre hyreshus (endast tre lägenheter i huset). Den uthyrs fullt möblerad och parkering finns på gårdsplanen. Det är gångavstånd in till centrum och det tar endast ett fåtal minuter att gå till matbutik och busshållplats. Lägenheten är tillgänglig från och med 1:a juni fram till 20:e augusti. Värme, vatten, parkering osv. är inräknat i månadshyran och det tillkommer inga andra kostnader. För mer info, kontakta mig på telefon eller mail, dock helst telefon.
Lägenhet 3:a på 78 kvm på första våningen ligger denna välplanerade lägenhet den kommer att totalrenoveras. Ett nytt kök samt badrum och alla ytor kommer vara omålade. Nya 3 glas fönster samt persienner i samtliga fönster , Balkong , Värme och vatten ingår i hyran En hyresgäst bott i 38 år därav renovering. Då det är ett mindre hyreshus med skötsamma hyresgäster är det av största vikt att rätt person flyttar in. Hyresledig från den 1 Februari visas efter Överenskommelse