Quantcast
Till salu inom: ”

hund till salu linköping säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har vi fått chihuahua valpar. Tikar och hanar. Välkommen till vår hemsida för fler bilder och mer information: http://www.småttinghills.se/ Valparna säljes allt enligt SKKs regler. Ni hittar bilder och mer information på hemsidan. Det är oerhört viktigt för oss att valparna kommer till bra hem, så kom ihåg att skriva och berätta vad du erbjuder valpen. Kom även ihåg att skicka med namn, adress och telefon nummer. Föredrar Ni att ringa når Ni mig på 0702905150 Välkommen.
Mitt hjärta blöder, men jag tvingas till att sälja min helt fantastiska hund. Han är väldigt social och tillgiven. Lättlärd och mycket lyhörd, rumsren. Kommer på inkallning och är van att åka bil och vara själv, både hemma och i bilen. Han behöver komma till någon som låter honom forsätta utveckla sina sagolika egenskaper och leva ett aktivt och stimmulerande liv. Är van vid barn och djur. Men främst gäller att det finns villkorslös kärlek, för det ger Buddy. Född 5/9. Mamma 75% Collie och 25% Tervurens, pappa dvärgcollie. Båda föräldrarna är väldigt trevliga och med mycket god mentalitet. Är du intresserad av lydnad/spår/agility, så är detta en fantastisk kompis att jobba med.
Skötsamt akademikerpar i 30 - årsåldern, rökfria, husdjur - samt barnfria. Fast inkomst, inga betalningsanmärkningar. Bor i BR i Linköping men flyttar 1/9 till Örebro pga start av AT - tjänst respektive doktorandtjänst. Önskar 2 eller 3 rok i Örebro tätort. Pga allergi önskas läg där det ej bott hund eller katt. Gärna tillgång till trädgård. Nås lättats på mail alt mobil kvällstid 0738305056 Johan 0738359497 Lena
Söker en lägenhet i Linköping, 1a el 2a. Gärna i dem mer centrala delarna kring Linköping. Undviker gärna områden som Skäggetorp samt Ryd. Gärna inget mindre än 30kvm samt har en högre hyra än 5000:-/mån. Söker först och främst förstehandskontrakt. Skötsam kille på 23 år, fast jobb, inga betalningsanmärkningar samt rökfri. Kommer ha hund på helgerna. Har du möjligen en lägenhet att erbjuda snälla hör av dig per telefon el mail. 0735 12 78 89 kan vara lite svår att fåtag på mellan 07.00-16.00 pga arbete.
Tiken Milla har varit min hund sedan hon var 10 veckor gammal. Eftersom livet har sina vändningar så kan inte jag ha henne kvar. Jag söker därför en familj som är ute efter en trygg familjehund som är lätthanterlig och social. Milla är en väldigt lugn hund som är socialiserad på katter och barn och mycket folk. För mer information om Milla och om er själva så ring mig! Mailen är jag sällan inne på. Med vänliga hälsningar Jessica Karlsson