Till salu inom

"ikea karlanda klädsel säljes"

Butik Kungälv
Igår

Volvo S60 D4 AWD (190hk) -16

110 500 kr
Kvd.se
Butik Kungälv
Igår

Volvo XC60 D4 AWD (181hk) -15

114 000 kr
Kvd.se
Mjölby
Igår

Axkid Minikid

500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Fiat 500C Convertible 0.57...

87 000 kr
Blocket.se
Idag

IKEA DOCKSTA matbord

300 kr
Blocket.se
Gällivare
2 dagar

Skrivbord

150 kr
Citiboard
4 dagar

Soffa Ikea Karlanda 3-sits

500 kr
Blocket.se
Danderyd
9 dagar

Karlanda 3-sitssoffa med 2...

1 500 kr
Blocket.se
Butik Åkersberga
Igår

Tesla Model S 85D (380hk) -16

267 000 kr
Kvd.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Köksbord och schäslong Karlanda

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi säljer ett matbord från IKEA, det har nu utgått men liknar Bjursta. Bordet är i björkfanér och man sitter 4-6 personer. Bredd 115 cm och längd 115 - 165 cm. Extraskivan viks enkelt ner i bordet. Det är slitet men fräscht och har inte några stora skador. 500 kr. Schäslong till Karlanda med vit klädsel. Schäslong består av en del som man sätter framför soffan samt en lång dyna som man lägger i soffan och på "delen". 400 kr.
500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Bäddsoffa IKEA Karlanda

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Soffan är ca fem år gammal och är i fint skick. Jag har bara haft den för övernattande gäster och i princip aldrig suttit i den. Ur soffan fäller man mycket lätt fram en 140 centimeter bred och 200 centimeter lång dubbelsäng med tillhörande madrass. Klädseln som sitter på soffan heter Lindris Beige och är avtagbar samt tvättbar i maskin. Ny klädsel kan köpas på www.bemz.com eller www.dekoria.se från 994 kronor. Soffan är 180 centimeter bred och 94 centimeter djup.
2 500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Halmstad

Ektorp, Harry, Karlanda & IKEA skötbord/byrå

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi säljer nu vår Ektorp hörnsoffa enligt bilder i fint skick, inga fläckar på Idemo beige klädsel. Den vit klädsel är inte i bästa skick då det är den vi använt. Soffan är fyra år gammal. Pris 4000 kr. Finns även Ektorp fåtölj med vit klädsel. Pris 700 kr. Karlanda schäslong/sittbänk, med vit klädsel. Pris 500 kr. Harry stol, med vit klädsel. pris 150 kr. IKEA skötbord/byrå med överhylla. Överdel på byrå fälls ut till praktiskt skötbord. Överhylla placeras ovanpå byrå både då den används som skötbor eller byrå. pris 500 kr. Möblerna har stått i ett rökfritt hem och vi har inga pälsdjur.
4 000 kr
Blocket.se

Ny klädsel till IKEA Karlanda

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ny klädsel till IKEAs Karlanda i flera färger, mönster och kvaliteter än du kan välja från IKEA. Färdigsydd med högsta kvalitet och lätt att sätta på. Pris på soffklädsel till Karlanda från 1.800 kr. Hos Savemysofa handlar du snabbt och enkelt ny klädsel till dina IKEA möbler. På hemsidan hittar du överdrag till Beddinge, Ekeskog, Ektorp, Göteborg, Hagalund, Karlanda, Karlstad, Klippan, Kramfors, Lillberg, Nikkala, Strömstad,Tomelilla, Tylösand och dessutom till IKEAs fåtöljer och kuddar! OBS! Vi skickar till låg kostnad över hela Europa. Gör din IKEA-soffa mer personlig och ge den ett längre och vackrare liv med klädsel från www.savemysofa.com
1 800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Nytt klädsel till IKEA Karlanda

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ny klädsel till IKEAs Karlanda i flera färger, mönster och kvaliteter än du kan välja från IKEA. Färdigsydd med högsta kvalitet och lätt att sätta på. Pris på soffklädsel till Karlanda från 1.000 kr. Hos Savemysofa handlar du snabbt och enkelt ny klädsel till dina IKEA möbler. På hemsidan hittar du klädsel till Beddinge, Ekeskog, Ektorp, Göteborg, Hagalund, Karlanda, Karlstad, Kivik, Klippan, Kramfors, Lillberg, Nikkala, Strömstad,Tomelilla, Tylösand och dessutom till IKEAs fåtöljer och kuddar! OBS! Vi skickar till låg kostnad över hela Europa. Gör din IKEA-soffa mer personlig och ge den ett längre och VACKRARE liv med klädsel från www.savemysofa.com
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj