Quantcast
Till salu inom: ”

ikea kramfors klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är dags för flytt och jag säljer min underbara soffa, Kramfors från IKEA. Soffan är två år gammal men i fint skick. Det är en helt fantastisk soffa som är skön att sitta i! Den har avtagbar och tvättbar mörkgrå klädsel. Mått: 2,5 m bred 98 cm djup 166 cm djup (divan-delen) 73 cm hög (rygg) 56 cm hög (sits) Hämtas på Hisingen. Jag mailar gärna fler bilder vid förfrågan! Köptes för 8000 kr, nu säljer jag den för 3800 kr.
Överdrag för IKEA Kramfors 3-sits soffa Från Bemz.com http://www.bemz.com/index.php/page/shop/prod_id/2/model_id/43/pattern_id/41/ Färg: Crimson Red Panama Cotton Överdraget passar endast till Kramfors 3-sits som har avtagbar klädsel på stommen. Passar inte till skinnsoffan. Tyget är använt 5 månader och säljes p.g.a. att vi sålt soffan (med ett annat tyg). Nypris: 2399 kr (inkl. frakt) Frakt tillkommer om köparen vill ha tyget skickat. Cirka 250 kr i frakt (Posten) då tyget väger 5,2 kg.
En 3-sits soffa IKEA Kramfors i vitt tyg, 100% bomull. Klädseln är avtagbar - så du kan lätt förnya denna soffa med en ny klädsel för en liten peng (se t.ex. bemz.com). Klädseln är även tvättbar i 60 grader. Soffan mäter 223x97cm, höjd 74cm. Soffan är i ett ytterst fräscht skick då den är mindre än ett år gammal, då vi inte har några barn eller husdjur, samt då vi inte röker. Pris 2500kr mot avhämtning i Märsta. Köpekvitto finnes. Tel 0704-473076. Endast telefonkontakt.
God fortsättning! Vi vill nu sälja vår IKEA Kramfors. Den har några år på nacken men är en superbra soffa. De små vita prickar som syns på fotot var fläckar och dessa är nu borttagna. Så! Soffan är fläckfri, den är 260 cm bred x 97 cm djup, divandelen är 160 cm djup. Klädseln är av grått tyg. Soffan finns i Årsta, på Vitkålsgatan. Vi kan hjälpa till att bära men inte köra hem. Soffan går att dela i två delar på mitten. Hör av er! Och ja, priset är prutbart vid snabb affär.
Ikea KRAMFORS-soffa med Myrby mörkturkos tygklädsel. Den går att dela i två delar vilket gör att den är relativt lätt att flytta. Mått: 308 cm bred, 74 cm hög och 97 cm djup. Klädseln är avtagbar och går att tvätta. Soffan som är i gott skick och varit har varit övertäckt med tyg hela tiden, har stått i djur- och rökfri miljö. Originalpris: 8990 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.