Quantcast
Till salu inom: ”

instruktioner bygga lådbil trampor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skål på fot
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Normalt skick Limhäftad/Pocket Ordfront, Stockholm 1975, A K, Statens arbetslöshetskommission, skötte arbetslöshetspoitiken i landet under tjugofem år, från det första världskriget till det andra. Många generationer arbetare trampade i AK:s köer, byggde vägar och kamperade i barackerna. Under de två strora krisperioderna, i tjugotalets och trettiotalets början, var AK en del av hudratusentals familjers liv. Ändå har det bara skrivits en enda roman om nödhjälpsarbetena. Det är den här boken. Ett läsveck i ryggen, en serie svaga hundöron på framsidan, ryggen blekt. 333s
Normalt skick Limhäftad/Pocket Ordfront, Stockholm 1975, A K, Statens arbetslöshetskommission, skötte arbetslöshetspolitiken i landet under tjugofem år, från det första världskriget till det andra. Många generationer arbetare trampade i AK:s köer, byggde vägar och kamperade i barackerna. Under de två stora krisperioderna, i tjugotalets och trettiotalets början, var AK en del av hudratusentals familjers liv. Ändå har det bara skrivits en enda roman om nödhjälpsarbetena. Det är den här boken. Ryggen blekt gulnad inlaga. 333s i övrigt mycket gott skick.
Ordfront. 1975. 333 s. Pocket. 255 gram. Gott skick. AK, Statens arbetslöshetskommission, skötte arbetslöshetspolitiken i landet under tjugofem år, från det första världskriget till det andra. Många generationer arbetare trampade i AKs köer, byggde vägar och kamperade i barackerna. Under de två stora krisperioderna, i tjugotalets och trettiotalets början, var AK en del av hundratusentals familjers liv. Ändå har det bara skrivits en enda roman om nödhjälpsarbetena. Det är den här boken. Den här utgåvan av, Vägen vi byggde, ingår i Ordfronts serie nytryckningar av svenska proletärförfattare och folkliga berättare. Vi vill därmed bidra till att återerövra en viktig tradition i den svenska litteraturen. .