Quantcast
Till salu inom: ”

iphone bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås
iPhone XR

Karlstad
iPhone xs

Falun

Tidigare annonser till salu

Har ett Fastpris-abonnemang hos 3 som jag vill ge bort till någon bättre behövande. Det är som sagt fastpris, 349:- i månaden och du ringer/smsar gratis till ALLA operatörer! Jag överlåter alltså abonnemanget gratis till dig och du får ett nytt telefonnummer via 3. Om du vill ha min vita iphone 4s som är i nyskick vill jag bara ha 1500kr för den! (Säljes endast tillsammans med abonnemanget!!) Först till kvarn!! OBS! vi kan även gå in i en 3-butik och ordna med pappren om det känns bättre!
Hej! Vill sälja min jättefina svarta iphone 4. Den är låst till 3 och här en defekt låsknapp ( som självklart går att låga) annars är den i perfekt skick! Inte en repa. Säljer den billigt pga låsknappen och att jag inte har några tillbehör till den. Kan också tänka mig att byta mot en HTC eller Samsung av bra modell, kom gärna med förslag! Ta chansen och köp en riktigt bra telefon ! Jag nås på mailen !
3 Alternativ: 1. 16GB Iphone 4S säljes 3500kr, olåst och är inte bunden till något. Fläckfri och inga repor. Tillbehören vill gärna följa med telefonen. inkl. NoMad skal med inbyggt extra batteri 2. Samsung S3 Vit. Bortskänkes mot övertagande utav abonnemang. Tele2 289kr/mån i 16 månader. Vill ha ca 1000kr för den heltäckande försäkringen. Laddare, skärmskydd, extra batteri med skal medföljes. 3. Samsung S3 Vit, samma som ovan. 4000 kr inkl. Försäkring.
Skänker härmed mobilspelet Turf, där du med mobilen erövrar platser i riktiga världen. Spelet funkar på både Android- och iPhone-telefoner. Jag har tröttnat på att dominera min hemstad i spelet och önskar att någon annan tar över. Spelet levereras via respektive telefonmodells app-butik: iPhone: https://itunes.apple.com/se/app/id651577273 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.turfwars.android I över tre år har jag spelat spelet och vunnit Sverige-listan flera gånger. Nu är det dags för någon annan att göra om bedriften!
Nu skänker jag bort min fina och fullt fungerande iPhone 4s. Den har dom senaste uppdateringarna och fungerar ändå felfritt. Skänker bort den till någon som vill ta över mitt abonnemang på 3, det är 15 månader kvar av bindnings tiden och där ingår fria sms till alla, fria samtal till alla och 3gb fri surf, allt för 399kr i månaden! Du som tar över telefonen ska vara fri från betalnings anmärkningar. För mer information nås jag bäst på telefon mellan 17-22 Den perfekta julklappen till barnen eller varför inte dig själv??