Quantcast
Till salu inom: ”

sällskapshäst utlånas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ivanhoe
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mitt varmblodsto måste tyvärr flytta. Nu letar jag efter ett nytt hem till henne där hon kan få bo sina sista år. Hon är en pigg och trevlig dam, född -88. Går bra ihop med andra hästar. Frisk och sund. Hon skulle passa bra som sällskap. Gillar även att ta en liten ridtur i skog och mark. Har du ett hem som skulle pasa henne så hör av dig. Jag ser helst att hon hamnar i Skåne med omnejd. Jag har lånad mail så ring 0416-30786 el 0703859014
Jag söker ett långvarigt och tryggt hem för en snäll och lätthanterlig sötnos. Då min halvblodsvalack har gått i pension så letar han efter ett ställe där han bara kan gå och ha det bra. Jag har tyvärr inte tid för mockning mm men står däremot för alla utgifter som t.ex. hovslagare, foder mm. Söker du trevligt sällskap till din häst och en lätthanterlig häst att ha i stallet så hör gärna av dig.
Rutinerad medryttare över 18 år, sökes till hbl.korsning. 11årig val. trevlig i all hantering och ridning. Vill ha en medryttare som är intresserad av att rida ut då jag själv har dåligt med tid till det för närvarande. Hästen står mellan Tvärskog och Påryd. Paddock finns på gården. Tillgång till bil är ett måste pga av dåliga bussförbindelser. Maila och berätta lite om dig själv! Äldre hbl val. utlånas till sällskap, ej ridning! Världens bästa sällskapshäst som uppfostrar unghästar på rätt sätt. Lugn och snäll att hålla på med. Van vid lösdrift.
Trevlig valack som pga skada ska stå ett par månader och bara vila. Då vi flyttar, byter jobb osv så vill jag låna ut honom till någon som behöver en sällskapshäst. Gärna i närheten av uppsala/sala/västerås så kan jag sköta om honom i bland. Snäll mot andra hästar, hundvan och busig i hagen. Social och kommer alltid i hagen. Ca 160 cm i manken. Ring el maila vid intresse, lämna nr på meddelande om jag inte svarar.
måste nu låna ut eller sälja min älskade vän pga tidsbrist osv han är en riktig pärla att rida och pyssla med! han är snäll att sko,lasta,klippa. han är född 1998,finskt varmblod lite grövre än varmblod brukar vara väldigt söt.han är 170 i manken. han kan gå som promenadhäst för den som vill lunka i skogen men även på banan då han är riden en del i dressyr.gäller from juni då sällskapshästen åker hem och han blir ensam.Bilder finns! hör av dig om du vill veta mer! du ska vara över 20år. MVH Emma,kalmar