Quantcast
Till salu inom: ”

maxad c-ponny utlånas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med stor sorg jag lånar ut min C-ponny pga att inte hinner med henne. Felicia är 139 cm i mankhöjd och är en Whelch cob/fjording (är smidig för att vara en korsning med fjording)född 2001. Helt underbar i alla lägen 100% trafiksäker lugn i stallet och älskar att bli ompysslad. Har bilvigt tävlad för ca 2 år sen upp till LA/LB och det är det bästa hon vet. Skulle vara tacksamt om hon stod i närheten av kungälv men är öppen för förslag. Lånar ut henne på helfoder. 6 månader i taget och att du som lånar henne är minst 15 år och har föräldrar som hjälper dig men är ett stort plus om du har tävlat förut och vill tävla med "flizan" all utrustning följer med, hopp sadel träns.. Kan vara svårt att nå mig på telefon så maila mig gärna i stället Mvh Emma
Då tiden inte räcker till har jag planer på att låna ut min maxade c-ponny vallack. F. -91 men mycket pigg och fräsch. Snäll i hantering och ridning, men behöver en rutinerad ryttare. Ingen nybörjarponny. Aldrig skadad eller sjuk under tiden jag har haft honom, dvs 5 ½ år. Utlånas till en ansvarsfull person med god hästhållning inom Örebro-trakten. Han ska endast skogsridas och lättare träning då jag tycker att han har tränat och tävlat klart. Mejla vid intresse så berättar jag mer.
Jag letar fodervärd till min maxade c-ponny , då jag ska prova på att ha storhäst ( oxå på foder). Han är en jättetrevlig kille , pigg och glad , utan några som helst dumheter. Dock ingen nybörjarponny,då han kan bli lite stark , och tycker heller inte om att bli ledd. Han är ganska viktbärande,så han passar även vuxna som inte väger mer än 60 kg,och runt 1.65 på längden. Jag lånar endast ut honom till dej som vill ha en "skogsmulle" att ta mysiga skogsturer på,ingen träning eller tävling,då han fick lindrig spatt för 4 år sedan,och blev t-märkt..men jag har aldrig märkt av spatten, så han är fullt ridbar , jag rider ca 4 dagar i veckan.Han är född 1996. Endast till garanterat gott hem med snälla hästkompisar,och långa dagar i hagen. Jag vill kunna hälsa på honom ibland,så jag vill att du bor runt uppsala trakten.
C-ponny, född 2001, 138 i mankhöjd. e: Prince River. River Po är en korsnings valack mellan eng fullblod och welsh. Säljes p.g.a övergång till stor häst. Han är tränad för C-tränare i hoppning och tävlad LD/LC.Han är en positiv och framåt ponny som älskar att jobba. Har ej tävlat dressyr med honom p.g.a mitt ointresse. Har gått som ridskolehäst innan vi köpte honom. Han är snäll att duscha, skos, klippas, lastas, osv. Under vissa perioder har han problem med knotten men med täcke fungerar det bra.Kan ridas både ensam och i grupp. Utlånas ej till foder och målsman bör höra av sig. Ni kan nå oss på: Gunnel: 0709524427 Malin: 0709525186
Har en maxad C-ponny tjej som jag behöver få ut på foder, endast riden i ca ett år så behöver en rutinerad ryttare. Snäll i alla lägen men något rädd av sig och behöver en trygg ryttare. Superfin att rida och älskar att bli pysslad med, passar perfekt till den som vill ut på tävlingsbanan i dressyr eller bara ha en fin vän. Ej hoppad pga ryttarens ointresse. Hör av er vid intresse.