Quantcast
Till salu inom: ”

jättefina billiga marsvin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste nu tyvärr sälja min jättefina o snälla lejonhuvade kanin och virvelmarsvin då jag ej har den tiden och orken som behövs, och är dessutom nyopererad i handleden. Kaninen som är en hona och marsvinet som är en hane säljs helst tillsammans då de vuxit upp tillsammans och är bästa kompisar. Köpta i okt-nov och då var de ca 10veckor gamla. Medföljer: - Kaninbur (120x59x55cm) - Kaninhus - Marsvinshus - Vattenflaska - Matskålar - Hökorg - Massa hö, sågspån och foder. Nypris för allting var 1200:- men säljes till högstbjudande och har tiden och intresset. Kontaktas säkrast på mobilen närsomhelst eftersom jag är sjukskriven. Läser sällan mejlen.
En jättefin Marsvin/Kaninbur med tillbehör. Färgen är röd med svart galler (Ferplast). Måtten är: Längd 70 cm, bredd 45, höjd 38 cm Tillbehören består utav: 1. Ett gult hus som kläms fast med gallret, det har åkt bort en liten bit vid kanten men det syns inte och den fungerar perfekt. 2. Matskål 3. Vattenflaska 4. Gul hö hållare 5. Aktivitetsleksak 6. Rosa toalettspade, nästan ett helt paket med sågspån, lite hö och en nästan full pelletspaket. Allt detta är i fint skick.
Jättefin barnhage,lite drygt 1x1m. Perfekt när du måste uträtta något snabbt och hålla bebisen skyddad från tex husdjur eller äldre syskon. Passar faktiskt jättebra till husdjur också,tex ett marsvin ute på gräsmattan! Ingår en mjuk matta som enkelt kan plockas ur och tvättas. Kommer från ett rök djurfritt hem. Nypris 1200kr. Nu 500kr! Hagen är i nyskick men det saknas en "plupp" som ska sitta uppe i ett hörn. Denna gör inget för konstruktionen men därav det låga priset.
Hej! Vi har ett jättegulligt Teddymarsvin som vi tyvärr inte kan ha kvar längre. Han är ett år gammal. Bur och alla tillbehör medföljer. Ni får gärna komma och titta och hälsa på honom!! Priset är inte så viktigt utan det viktigaste är att han kommer till någon som tycker om marsvin och bryr sig om honom. Ring eller maila om ni vill veta mer eller komma och hälsa på honom! Pris 100 kronor
Atlas är en lakeland hane av färgen black/buff född 30/7-2011. Klockan 17:13. Atlas är lite sprallig men väldigt snäll. Han har en jättefin teckning. Han har ett litet hack på ena örat. Säljes till hem där en marsvins kompis redan finns. Atlas är registrerad i svenska marsvins föreningen. han får med sig registreringsbevis, skötselråd,en påse foder och livstids support. Atlas säljs för 100 kr. Mer info om föräldrar m.m finns på www.lixim.se Maila för info och bilder