Quantcast
Till salu inom: ”

j10 segelbåt bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Höganäs
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Segelbåten är av märket Horizon som är en engelsk kanalbåt, den är ca 6-7m lång och är i stort renoveringsbehov men har segel i bra skick som förvarats inomhus de senaste åren, samt fräscha madrasser. Upp till 4pers kan sova i båten, 2+1+1. Luckan till ruffen har gått sönder så det har regnat in vatten ca 2dm. Båten saknar motor, och ligger påmastad i Viksberg, ca 6km innan södertälje. När vi tog över båten för flera år sedan var den i liknande dåligt skick som den är nu, men vi målade om den invändigt och slipade och oljade in trä detaljerna vilket gjorde den att den återfick ett bra skick, men nu efter att luckan gått sönder så är den tyvärr åter i väldigt dåligt skick invändigt. Men om du orkar lägga ner tid på att fräscha upp henne så får du en tålig bra segelbåt. Du som tar över henne måste hämta henne från marinan, då vi inte är medlemmar där under nästa säsong. Inga vinter uppläggningsvagga finnes.
Träbåt med dubbla segel och uppställningsvagn bortskänkes eller erbjudes till högstbjudande
Liten smidig Segelbåt i Lärkträ. J10 klassad.Båten har en Albin o11 inombordare monterad samt komplett uppsättning nya segel.Bortskänkes mot bortforsling. den är i stort behov av renovering då den stått på land under ett antal år.men är i övrigt frisk i trä
En fin gammal J10 ifrån 50-talet bortskänkes på grund av tidsbrist. Hon är fullt sjöduglig men behöver viss vård och omtanke. Segel ingår men jag skänker henne UTAN utombordare. En fin trädbåt för dig som vill ha något trevligt att jobba med under vintern. Finns att avhämta i Västra Göteborg.