Quantcast
Till salu inom: ”

jakthundar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har beslutat att sälja vår drever hane på 9 mån pga att vi känner att han behöver komma till ett hem där det bor en jägare och använder hund till jakt. Mamma och pappa är jakthundar så jakt ligger i blodet och vår drever har ett stort intresse för att driva. Stamtavla finns även tillgodo och medföljer vid köp. Han är även vaccinerad, chipad, besiktad samt registrerad i SKK och har gott valpkurs. Vi söker bara seriösa intressanter och helst jägare då detta är en jakthund. Vid intresse går det bra att både ringa och maila ang. frågor etc.
Här är våran max .Han är en korthårstax som är tre år i juni 2011 . Injagad å klar på rådjur . Det har skjutits 4 rådjur för honom .Tyvärr så har snön förstört denna jaktsäsong så inget blev skjutet för honom . Han fungerar mycket bra med barn är väldigt människokär . Eftersom det är en jakthund så säljs han till jägare . Jag Ger 100 % jaktgaranti på honom . Han är chippad . För mer info om hunden hör av er .
Hej Har en jätte fin Drevertik på 5 år som bortskänkes pga sjukdom. Hon är en lugn och hermonisk hund som är van vid barn, hundar och katter. Hon har använts som jakthund och jagar helst hare och rådjur, men funkar även bra som familjehund. Stamtavla finns. Måste bort snarast Mvh Henrik
Kanintjej på 4 och en halv månad bortskänkes mot annonskostnaden (30 kr), pga att vi har en jakthund i huset och tyvärr så blir han alldeles för stressad av kaninen. Kaninen däremot är inte rädd för hundar.
4-årig dvärgvädur med bur och övriga tillbehör bortskänkes till bra hem. Jocke saknar en baktass och ett öra, men har inga besvär av det själv. Tyvärr kommer han inte så bra överens med vår jakthund, av förklarliga skäl, vilken gör att han idag är för mycket ensam i sitt rum.