Quantcast
Till salu inom: ”

jugend skrivbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skrivbord

Haninge
Bokhylla

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motvilligt måste jag nu sälja vårt vackra vita skrivbord från jugend tiden. Tidstypiska snidade jugendslingor på luckorna och fina profilfrästa spår. Vackert slitet där linoljefärgen fortfarande är fräsch och fin, ingen har försökt "bättra på färgbortfall". Detta är en riktig antikvitet i originalskick som söker ett nytt hem, att uppskattas utan att varken målas om eller "renoveras". Tungt och stadigt dock är det delbart för enklare förflyttning. Bredd: 130 cm (skivan) Djup: 73 Höjd: 79 Önskas fler bilder mailar jag gärna. Kommer ifrån ett djur- och rökfritt hem. Pris: 4500kr eller bud
Ett välgjort ek skrivbord i jugend stil. Nyckel finns. Den finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt centrallager. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Överdraget i skinn är ersatt med plast, men går enkelt att byta ut så det blir mer likt orginal design. Mått: Bredd: 125cm, djup: 68cm, hödj: 77cm. Uppge artikelnummer 29089.
Fint skrivbord i den otroligt populära jugendstilen. 1910-20-tal. Gamla, mkt fina jugendbeslag. 2500 Har en vit stol till men den måste du ha ngn dyna på. 300 kr för den. Penselmålad. Slipat lite kring lådorna. Vill du inte ha det så så är det bara att måla över. 120 x 64 x 77 Bättra på färg, då har jag kvar färgkoden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ommålat 100 årigt skrivbord. Ev 1800-tal. Nymålad i halvblank vit färg. Antikt fint jugendbeslag. Bordet kostar 1600, stol 400kr. Tillsammans 1800. Finns en annan stol med annan stil som val. Den behöver dock en dyna på sitsen. Jugendstolen har någon mindre skavank. Lådan är ngt rundad åt sidorna och vill du ha dem raka är det enkelt att ordna. Har även kvar färg.
Nu är fåtöljen inlämnad på Bukowskis market, för att komma till sidan och buda följ länken. https://www.bukowskismarket.com/sv/472064-fatolj-1900-talets-mitt Svartmålat jugendskrivbord från början av 1900-talet finns på länk: https://www.bukowskismarket.com/sv/472062-skrivbord-tidigt-1900-tal Sökord: fåtölj, fotölj, skinn, skinnimitation, retro, vintage, 40-tal, 50-tal, 60-tal, teak, skrivbord, jugend Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.