Quantcast
Till salu inom: ”

önskar byta lägenhet akelius säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill byta bort vår 3 på markplan med inglasad altan då vi inte är några höjdare på trädgård mm. Inget för oss. Mysig lägenhet, trevliga grannar, den är renoverad 05 och nya golv 09. Torktumlare ingår i lägenheten plats för tvättmaskin. Önskar en 3 eller 4. Elineberg, Närlunda, Rosengården även andra område är av intresse. Dom som har denna lägenheten är Helsingborgshem. Men akelius går oxå bra. Om de är intressant så finns bilder att få via mail.
Hej...!!! På grund av arbetslöshet måste jag tyvärr byta min fina fräscha nyrenoverade 3-a (i ragnvalla en trappa upp) som ligger i ett lugnt, grönt och mycket trevlig område. Min lägenhet med stort balkong och badkar, som ägs av Akelius har; nytt parket golv i sovrummen och vardagsrummet och klinkers i hallen köket och badrummet. Jag är intresserad av en stor 1-a på minst 40 kvm eller en 2-a som kostar max 5500/mån. Områdena jag önskar mig är; centrum, söder city, stattena, men är öppen för andra förslag oxå...!!! Mvh; Sara 0700-479 221
Mysig lägenhet med stora fönster på 2:a våningen. Hyresvärden är Akelius. I köket är det nya vitvaror, bänkar och köksluckor. Halvkaklat badrum med inkaklat badkar. Klädkammare. Förråd och matkällare/förråd. Tvättstuga och soprum når man via innergården, nära och bra. Vi önskar byta till en lite större 2:a eller 3:a centralt i östersund. Kan vara intresserad av lägenheter på frösön, om det är nära frösöbron. Vi har hund. Maxhyra ca 5000kr Önskemål: Balkong
Har en mysig 2:a på andra våningen. Nya luckor, bänkar och vitvaror i köket. Stora fönster i vardagsrummet. Halvkaklat badrum med badkar. Klädkammare i hallen. Fönster i vardagsrum, kök och sovrum. 2 förråd ingår. Finns en innergård med gräsmatta. Nära till soprum och tvättstugan. Hyr av Akelius. Önskar byta till en större lägenhet centralt. Maxhyra på ca 6000kr (kan sträcka mig längre om lägenheten känns toppen) Balkong är ett plus, men dock inte ett krav. OBS endast intresserad av byte.
Hej, Har en fräsch tvåa i Haninge 2 mil söder om city. Lägenheten är på våning 7 med vacker utsikt. Nyrenoverat badrum, ny kylskåp,frys samt keramik ugn. Jätte fin och området är kanon. 5 min gående till närmaste centrum. 20 min med bil till centrala Sthlm och det finns även bussar som kör direkt på 22 min. Garage finns och tillkommer med 200 kr/ månad. Önskar byta mot en fräsch lägenhet i centrala Lund,Eslöv,Malmö eller mot bra förslag . Måste byta innan Aug då jobb börjar. Har Akelius som hyresvärd. Tack!