Quantcast
Till salu inom: ”

kåpor sherco hrd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampa

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

nu ska moppen säljas för att den inte används. Det är en Eu moppe från 04. Det har aldrig vart nått problem med den, startar oftast på bara nån kick. lite vad jag har köpt och gjort: Det sitter en Marzocchi gaffel på och ganska nya cross däck. det är en Minarelli motor och sen är det ett helt nytt drev och kedje packet på. Det är ny målat avgas system och växellåds oljan är bytt regelbundet likaså med kylarvätska. Det är dioder i blinkersen och det sitter ganska nya bromsbelägg på. det finns en del reserv delar till moppen som tex drev för att växla upp moppen och ner, och det finns ett extra par fram och bak crossdäck. sen finns det grejer för att sänka den och orginal blinkers hållarna. Det finns gamla plast delar till moppen som tex en ktm framskärm och fram och bak kåpor. om ni har fråger eller vill ha fler bilder så kan ni ringa mig på 0739192064 eller maila mig på johannes-sandell@hotmailcom
Tja! Har en Sherco HRD SM i mycket fint skick. Den har gått 674mil i skrivande stund. servad varje vår. köpte en helt ny airsal 70cc och annan cdi-box och en dellorto 19mm förgasare i juni i år. allt kostade sammanlagt 4500kr. har kört ca:20mil med grejorna. En del saker medföljer. t.ex. Blinkers bak, original cylinder och kolv som har gått 100mil och original förgasare, instruktionsbok, TNT front kåpa, medmera. däck michelin supermontard mycket fina. nya handtag. snabbgas. kan göras original om så önskas. Hade tänkt mig 9000:- utan trim och 12500:- med trim. Ring, mejla eller smsa för mer info.
Nu ska jag sälja min moped pga A1-körkort (lätt motorcykel). Det är en EU-moppe och den är i mycket fint skick, har rullat 463mil med väldigt bra bromsar bak och fram. Registreringsskylten är inflyttad. Avgasröret är original, nya kopplings och bromshandtag och det sitter LED-blinkers på. Finns fotpinnar så man kan skjutsa också. Jag har fått många ögon kastade på mig när jag rullat omkring på den så den är en riktig ögonfångare. Det finns några mindre problem bara, det är gängpaj på högra framkåpan men det syns knappt och kåpan sitter på mycket bra ändå. Tutan fungerar inte riktigt som den ska men på mopeder med generator (som denna) så låter tutan inte särskilt bra ändå. Det medföljer också ett trimrör (turbokit), två framstänkor, handtag och diverse smådelar. Jag kan sätta på framstänka, handtag eller trimrör om så önskas. Om du vill ha fler bilder eller om du har några frågor så är det bara att maila eller ringa. Du kan nå mig på telefon under dagen.
Hej! Nu ska min gamm moppe bort! eftersom att jag tappat intresset i den och inte orkar hålla på med den nått. Det är en Sherco Hrd 50cc med lite små fix på den som te.x Hastighets mätare en kåpa som är lite slipad och behöver ny färg. fram skärm finns men sitter ej på. finns luftburk men sitter ett luftfilter på. ny addapter till luftburken behövs.. Ny bytta ramlager och ny kolv knappt körd nått sen bytt, kanske runt 8-10k kommer att tvätta den och så innan den säljs så klart, Mer bilder kan skickas om du är intresserad. Bvsa Mvh Emil
Säljer nu min underbara Hrd! Hrd sherco är byggd på en stor 125cc ram som sedan sitter en am6 på vilket är en härlig kombination. Sitter urpluggat orginalrör Inte röret som är på bilden! Öppetfilter. Sitter fatbar med 3cm styreshöjare. Någon kåpa sprucken men inget som stör något därav priset! Ring för mer info osv!